torstai 15. syyskuuta 2022

Päivän makee(t) kuva(t)

Istun suosikkipubissani Biggie's jonka seinää koristaa varsin näyttävä muraali joka toimii ekana päivän makeena kuvana. 😎-hymiö peittää pöydässä istuvan asiakkaan.
Päivän toisena makeena kuvana koreilee baariin lahjoittamani lamppu joka on jo kahden vuoden verran koristanut pubin seinää. Olen todella iloinen tästä että se löysi -"kodin" -mitä se ei minun luotani löytänyt. Mutta tänne se sopii muutenkin paremmin missä se on kaikkien nähtävillä. 

Perjantain 2.9. ensi-iltaleffa, Nro 2 nähty

Tänään tuli sitten käytyä katsomassa toinen perjantaina 2.9. ilmestyneistä leffoista - draamatrilleri -Suon villi laulu. Kyllä oli hyvä leffa - jopa ihan Oscarin arvoinen tarina. Näyttelijöistä palkitsisin pääosan naisnäyttelijän Daisy Edgar-Jonesin sekä sivuosan David Strathairnin joka näytteli pääosanausen asianajajaa. Molemmat tahot tekivät vaikuttavat suoritukset.

Päivän ruoka

Tuli käytyä Mäkkärissä ja söin sielä tonlaisen aterian; -hampurilainen on Sunny Side Beef burger ja ranskalaiset oli tollasia isoja pippurisia. Lisäksi otin 4kpl tollasia jalapenonugetteja ja dippinä chilimajoneesi. Juomana totta kai Cokis. Suunnittelin tälle päivälle myös kotiruokaa..., mutta sen voi jättää huomisellekin. Tää ei ollut kuitenkaan mikään varaus eli jos Tontsaltakin on tulossa päivän ruoka blogausta niin sitten vain sitä -"by" -liitettä otsikkoon jommalta kummalta.