keskiviikko 1. helmikuuta 2023

Sinne meni pizza(taikina) resepti

Sainpa sitten jo tehtyä pizza(taikina) reseptin mun toiseen blogiin, aika nopeasti... Niin että nopeasti kirjoitin sen, tai siis... 😁 En nopeasti kirjoittanut, niinQ kirjoitusnopeus - mutta ajallisesti aika nopeasti, eilen kun vasta tein ton. Ajattelin että menee reilu viikko ainakin (ennenku blogaan reseptin tosta...)! Mutta sattui olemaan energiaa & intoa, niin... jepS 😋 Tämä menisi melkein päivän ruuasta, koska...


...no jäi mahtava yksi pala tänään syötäväksi :) vaan =/ yhyyyh :'( joopS :P EHEHHEHEEEeeeee :D No onneksi olen syönyt muuta tänään (töissä tukeva lounas, sekä herkkuja yms...) + tein semmosen jämälautasen ruokaa (ton pizzapalan keraksi), mutta semmoisia ei ole intoa blogata... No mutta, ei kait sitten muuta - tämä oli tässä! :)

Päivän extra jälkiruoka

Aika siirtyä jälkiruoan pariin ja pistää Runebergin tortut poskeen. En muistakaan milloin viimeksi olen syönyt Runebergin torttuja. Olen myös tehnyt niitä itse..., mutta siitäkin on jo aikaa. Joskus leipuri-kondiittori opintojen aikaan. Nyt en kyllä lähtis edes yrittämään tehdä noita.

Päivän leffa + poster

Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. Siinä leffan upea juliste. Who you gonna call?

Toinen kierros Ghostbusters maratonia

Aika käynnistää toinen kierros Ghostbusters maratonia. Alas👇 listaan maratonin ajankohdat.

  • 1.2. Ghostbusters 
  • 2.2. Ghostbusters 2
  • 3.2. Ghostbusters: Afterlife 
  • 4.2. Ghostbusters (2016)

Päivän extra ruoka

Siinä se nyt sitten lepää täydellisesti kypsyneenä maukas lampaan potka😋. Vihannekset eivät nyt näytä niin siisteiltä lautasella..., mutta väliäkös tuolla. Itellenihän mä tämän aterian tein. Tosiaan se parmesaani tuli noiden vihreiden papujen päälle - siinä näkyykin sulanut juusto vihannesten päällä.

Ruoka ostosten esittely

Eipä löytynyt sellasia pieniä karitsanpotkia mitä etsin..., mutta kyllä tollanen isompikin potka kelpaa. Se lähti mukaan Hämeentien Halal-liha kaupasta. Sitten Hakaniemen S-Marketista lähti mukaan nuo vihreät lisukkeet: Anna Wigernin maalais kaalikääryleet 4kpl:n pakkaus ja vihreitä papuja paketillinen. Ruokajuomiksi lähti aikaisemminkin esittelemäni Schweppes tonicvedet kahta eri makua. Jälkiruoaksi lähti Runebergin torttu pakkaus. Ja nuo kaksi Castelli Parmigiano Reggiano pussia... -no -sen näkee sitten päivän ruoka blogauksessa mihin käyttöön ne tuli.

Päivän jälkiruoka + extra juoma

Jälkiruoaksi kävin hakemassa Hakaniemen Espresso Housesta tollasen herkullisen Mudcake palan. Oli kyllä varsin hyvää😋👌.
Juomaksi otin tollasen kylmän juoman - nyt en muista nimeä. Siinä oli kuitenkin kermavaahtoa ja suklaakastiketta päällä. Oli myöskin hyvää.

Päivän juoma

Juomaksi otin hodarin kanssa Fantan. Tai no - olin jo kerinnyt syödä hodarin ennen kuin avasin limpparin joten -"hodarin kanssa" -on hieman väärä ilmaisu. No samalla ostamalla tuli kuitenkin molemmat hankittua. Hjoops -että sellasta.
Oli vielä otettava tollanen juoman juontikuva. Eipä kait sitten muuta lisättävää. 

Päivän "alkupala" ruoka

Mä niin ra-kas-tan🥰 noita R-kioskin hodareita ja aina otan tuplamakkaralla. Nyt ei ollut saatavilla toista perusmakkaroistani eli pekonimakkaraa..., mutta siellä oli uutuutena Bratwurst jonka kanssa tuli tollasta erikoisempaa majoneesia. Toinen makkara on perus krakova. Kyllä oli herkullinen😋.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista Dunkirk ja Don't Worry Darling tuttu Harry Styles täyttää tänään 29-vuotta. The Expendables 3 leffassa nähty Ronda Rousey täyttää tänään 36-vuotta. Dexter sarjasta tuttu Michael C. Hall täyttää tänään 52-vuotta. Sitten vielä hiljattain Batman Begins elokuvassa näkemäni näyttelijä Linus Roache täyttää tänään 59-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.