perjantai 27. helmikuuta 2009

Päivän pilanimi

Friikkejä ei koskaan katsota hyvällä ja Benjamin Button on kyllä aika friikki -tyyppi joka nuortuu. -Täten päätettiin kasata lynkkausjoukko ja aloittaa...
...

The Curious Case of Benjamin Button.........................The Furious Chase of Benjamin Button

Vaikeinpia pilanimiä keksiä joku osuva läppä, joka johtaa itse pilanimeen. -Kesti muutama vartti ennen kuin sain mitään tekstiä aikaseks.

Perjantain ensi-illat Nro 4

Ralliraita

Tää on "ei, vaikka kaveri maksais ja tarjois vielä mässytkin"-leffa. -Vaikka olis kuinka kaahaus/peltienkolisteluleffa, niin se että se on kotimainen, vie kaiken kiinnostuksen.

Perjantain ensi-illat Nro 3

The Duchess

Pukudraamat kuuluvat niihin ehdottomiin "ei kiitos"-leffoihin -niissä kun ei koskaan tapahdu mitään jännää. Pelkkää höpinää ja pöpinää alusta loppuun. -Onneksi kaveripiiristä ei löydy sellaista, joka tälläistä haluaa mennä katsomaan.

Perjantain ensi-illat Nro 2

The International

Toinen leffa mitä voisi harkita teattereissa -traileri antoi ainakin hyvän kuvan leffasta. -Ja pitäähän nyt nähdä leffa jossa ammuskellaan tutuissa paikoissa, missä itsekkin on tullut käytyä. -Nimittäin Guggenheimin museo New Yorkissa. -Sielä tuli käytyä ekalla Nycki reissulla vanhempien kaa.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Che Part 1

Tätä vois kyllä harkita ihan teattereihin mentäväksi -kyllä sotadraamat aina kelpaa. -Mikäli nyt ei teattereihin sit kuitenkaan kerkiä, nii ainaki sit DVD:lle sotaleffahyllyä täydentämään.