perjantai 2. joulukuuta 2022

Tänään jopa (ainakin) 23(+1) blogausta?! =X

Aikamoinen tahti khyl... 😇 Taitaa olla ihan ennätyslukema, ainakin nyt kun tauolta (tai Hulk on aina välillä jotain blogannut, mutta...) palattiin! 😎 Tällä tahdillahan me saadaan tälle vuodelle 2000. blogausta, ainakin melkein 😲😱😩😓😋😁

Sitten olisi Hulkille leffaehdotus; sehän näkyy kuvassa. Ei että yhdessä katsottaisiin, vaikka miksei 😊 - mutta jos ei tule leffaa mieleen, niin tonhan voi katsoa. Leffahan on siis The Number 23 (2007)! Siitä onkin aikaa, kun viimeksi olen sen nähnyt - enpä muista oikein mitään tosta 😩 Mutta sitten kun tota alkaa katsomaan, niin sitten voi alkaa muisti pelaamaan... Kuhan ei heti muista, miten tää päättyy 😟😓😋😂


Mutta semmonen ehdotus, joko yksin tai yhdessä, ihan miten vaan :) Tämä on muuten blogaus nro. 24 tälle päivälle (siitä toi +1 otsikossa)!? =X Tämmöstä tahtia jos blogaa, niin... :saint: B) :P :D No enään ei paljoa auta, tuhat kun saavutetaan helposti - mutta jos ens vuonna tämmöinen tahti on joka päivä, niin alkaa 2000-3000 olemaan helposti! B) Ennätys on tosiaan vuonna 2007, niinkin paljon kun 2780!? =O Huh, mikä luku...

Päivän toinen leffa

Jatketaan Universalin tuottamalla toimintapitoisella joululeffalla ja pistetään kauhupätkä Krampus pyörimään. Oli kyllä ihan hyvä pätkä se edellinen leffa (Violent Night). Kyllä Universal tuottaa parhaat toimintaseikkailut - ainakin minun mielestäni. 

Hulkiltakin juttua kampin sohvasta

Kuten Tontsa blogaisikin jo tuli Kampissa tosiaan poseerattua Kampin Lumous teoksen edessä olevalla sohvalla ja siinä istuessa joku sitten heitteli minua palasokereilla. Molemmat osui olkapäähän. Siinä ne on lattialla -"osoittaja emojikäsien" -osoittamalla paikalla. Aika hävytöntä käytöstä joltakin. Onneksi ei sentään osunut silmään - muuten olisi lentänyt kirosana jos toinen.

Leffaan tosiaan tänään; mun eväät (jälkiruoka)


Meinas ihan unohtua kokonaan kuvata leffateatteri eväät, mutta onneksi Hulk oli tarkka, ja muistutti siitä 😊 Tosiaan tuli otettua (tai ihan ostettua 😓😆) tommonen nacho 'pelti' kahdella dipillä (sulanut juusto ja joku salsa, en nyt tota jälkimmäistä muista kunnolla...)! Oli khyl maittava, ja - varsinkin hintava! 😡😓😋😁 Tota ei ihan joka kerta raaski ottaa 😫 Kuvassa on myös MatoApinan perus peukalo (jonka mä aloitin omassa blogissani, siksi tummensin vaan itseni 😇😎😓😋😂), jopa kolmin kappalein 😳😱😵😇😎😋😀

Leffana tosiaan toimi Violent Night (2022), jonka Hulk jo blogasi kahteen otteeseen (ensi-ilta & päivän leffa)! Ihan hupaisa leffa oli, mutta... Ei sen enempää huvita kertoa, kello alkaa jo olemaan sen verran että... No nukkumaan en vielä mene moneen tuntiin, mutta... Rentoutua haluan, arvostelu(n tynkäsen) teko ei ole sitä!


Oli tosiaan maittava toi nacho setti, ehdottomasti uudestaan joku päivä. Mutta vasta pitkän tauon jälkeen, hinta kun on mitä on?! Mutta eiköhän kolme peukkua kerro kaiken; hyvä setti, TOD!! B)

Minä & Hulk kampin sohvilla


 Kampissa tosiaan oli tommonen sohva, joten...

...olihan molempien poseerattava siinä 😇


Eipä kait sitten muuta... Joku Kampin Lumous -juttu toi oli, en tiedä sen enempää/tarkalleen mikä juttu toi oli. Olisihan se google keksitty, mutta... Ei kiinnosta sen vertaa, selviää jos selviää, tutkimaan en ala.

Annoin Hulkille vähän ranskalaisia

Joo, jäi vähän kesken tää tarinan tynkänen... Tai eipä tämä nyt tarina ole, muuten se vaan jatkuisi - nyt tämä on vaan joku blogaus ranskalaisten annosta 😵😋😁 No khyllähän tämäkin tavallaan on jatkoa (tästä ja sen alemmista blogauksista, joita en pysty linkittää - paitsi erikseen, mutta siihen en ala), mutta... No jos lukee/selaa koko päivän, niin näkee mikä on mihinkin jatkoa 😊


Mutta (toiset) ranskalaiset annoin Hulkille, ei ollut vielä kunnon nälkä. Ja ehkä, kun oon tän aterian just syönyt vähän aikaa sitten, niin ei tehnyt oikein mieli =/ Tai hampparit meni helposti, ranskalaiset ei jostain syystä oikein uponnut...

Päivän leffa + extra trailer

Tänään tosiaan leffaan elokuvaa - Violent Night. Pistetään nyt vielä leffan traileri tohon alas👇...

...



Joulukalenteri luukku 2.

Pidetään joulu-

näytelmät

koulun

jumppasalissa.

Kotona ei

tarvitse esittää.

Päivän juoma

Olihan siitä juomastakin otettava kuva vaikka perus Cokishan se oli. Ainakin on hienosta kuvakulmasta otettu.

Minä kaatamassa pippuria

Jaa-a, mitäköhän tähän nyt sanoisi?! 😫😫 Vähän outoa tämmösiä kuvata, mutta... Aika tylsä blogihan tämä olisi, jos vaan 'virastomaisia asiallisia' kuvia otettaisiin 😵😱😳😓😋😁 Ei tällä blogilla khyllä paljoa taida lukijoita olla (minkä olen todennut jo muutamaan otteeseen) 😨 Mutta jos nyt edes kourallinen olisi...


Tjs, mutta... Ainakin ihan omaksi iloksemme saamme blogata :saint:

Hulk kuvaa hampurilaistaan :P :D


Hulk jo tämän blogasi - eri näkökulmasta, mutta... No tämä on mun versio 😇 Mutta, eipä ole oikein sanottavaa 😖


Ihan hupaisa kuva :P :D Ei muuta... :)

Järjestelmäkameralla leikkimistä 1/1

No nyt ei ollut paljon leikkimistä, koska kuten otsikko kertoo; 1/1. Mutta tässä sitä leikitään 😇😁 Minkälainen kuva tuli, noh...

No tommonen tuli, ei mikään erikoinen - mutta, ihan perus 😊 Melkein olisi "makee kuva" ainesta, mutta...


...jätetään nyt välistä =/ :'( :P :D Mutta päivän "ruoka ostosten esittely" -labeli tähän khyl... :saint:

Ennen syömistä; piti korjata lompakkoa

Mutta, ruokapaikka jo näkyy taustalla; Burger King mukihan se siellä 😵😓😋😁


Ei kait muuta sitten, kun ruokakuviin...

Kaupungissa ollaan - molemmat

Kaupungissa sitä joo ollaan - molemmat, kuten otsikko kertoo. Mutta missä on Hulk? Mä otin kuvan, mutta... no eiköhän mennä suosiolla siihen seuraavaan kuvaan...

No nyt kaikki selkeni, jos ne edes epäselviä oli?! 😁 Ihan hiAno kuva, ainakin jos/kun multa kysytään - ihan profiilikuva ainesta 😉😎


Minnes suunnattiin sitten? No se varmaan(?) - siis eiköhän, tai siis... Selviää seuraavassa/seuraavissa blogauksissa :saint:

Päivän ruoka

BK:ssa tuli taas käytyä -siitä on melkein Raxin tavoin tullut vakio mesta. Tulipa hyödynnettyä BK:n Kingi diiliä ja otettua Whopper Jr. ja Crispy Chicken.
Söin Crispy Chickenin ekana ja nappasinpa selfien purilaan kanssa ennen kuin upotin hampaani siihen😜.
Ja sama Whopperin kanssa😁...🤪...😇...😎...🙂...
Tontsa oli ostanut tupla-aterian ja antoi toiset ranskiksensa sitten minulle - kiitos vaan siitä😇.

Päivän KKSA-kuva + pilanimi

Taas väänsin pilanimeä - tälläkertaa kyytiä saa Disneyn Oliver ja kumppanit josta vääntyy...

...
Oliver ja kumppanit.............................Oliver ja kumpparit 

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Violent Night 

No tässähän se on se toinen kiinnostava elokuva ja tätä onkin tarkoitus mennä tänään katsomaan. Vaikuttaa kyllä kovalta elokuvalta - ainakin trailerien perusteella. 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Lasse-Maijan etsivätoimisto: Skorpionin arvoitus

No tämä se ei TOD ole se mikä mennään tänään katsomaan.  Tämäkin on ekan ensi-iltaleffan tavoin -"ei kiitos" -elokuva. Kohti viimeistä esiteltävää ja se on obviously se mikä mennään katsomaan. 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Devotion

No tässä on se toinen kiinnostava elokuva..., mutta tätä ei olla vielä tänään menossa katsomaan. 

Tässä leffassa nähdään muuten jo kerran aikaisemmin tänä vuonna lentäjäleffassa nähty Glenn Powel. Hänet nähtiin hieman modernimman koneen kyydissä elokuvassa Top Gun: Maverick.

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Aikamies

No ei ainakaan tämä ole se yksi niistä kiinnostavista elokuvista. Tämä vaikuttaa hieman -"ei kiitos" -elokuvalta. Kohti seuraavaa ensi-iltaa.

Perjantain ensi-illat

Nyt oli tullut ainakin kaksi kiinnostavaa leffaa joista toinen mennään jopa tänään team MatoApinan kanssa katsomaan. Mikä - se selviää sitten itse esittelyissä. Nyt otsikot tohon alas👇.

...

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4

Päivän trailer

Viidennelle Indiana Jones elokuvalle on ilmestynyt ensimmäinen traileri ja virallinen nimikin on jo annettu: Dial of Destiny. Hyvältä kuulostaapi ja alla👇 nähtävän trailerin perusteella myös näyttää hyvältä.

...

Happy Birthday Lucy Liu & Britney Spears

Tänään on mm.  -Charlien enkelit..., Shanghai Noon ja Kill Bill -elokuvista tutun Lucy Liu syntymäpäivät. Hän täyttää tänään 54-vuotta. 
Ja seuraavan synttärisankarin mainitsinkin jo nimittäin typyjoulukalenterin luukun 2 typynä poseerannut Britney Spears täyttää tänään puolestaan 41-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳❤️ ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳❤️ molemmille päivänsankareille. 

Typyjoulukalenterin 2. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 2. luukku.
Melkoiset joulukinkut sieltä paljastui😜. Mutta hetkinen - typyhän taitaa olla itse Britney Spears🤔. Syy valintaan selviää seuraavassa blogauksessa.