perjantai 6. heinäkuuta 2007

Vieläpä yks juttu... -Kolmas kerta toden sanoo



No nyt niitä vastauksia on tullut jo ihan mukavasti tohon lukijakyselyyni. -Kolmannen kerran kun muistutin siitä, niin johan alkoi tulla. -Kolmas kerta toden sanoo. -Joop.

Mutta mitä vastauksiin, kaikki ovat tähän mennessä olleet yllättävän positiivisiä. Ei vielä yhtään negatiivista kommenttia ole tullut, vaikka niitäkin otan vastaan ihan avosylin.
...

Joop, mutta nyt leffaa ja sit nuQ. -MO!

Leffan jälkeen sit nuQ


Toivottavasti sit nukutaan yhtä hyvin kuin Jim Carrey kuvassa (kuva elokuvasta Me, Kaksi & Irene) :D...:p. -Joop. Tämä oli sitten kaikki tältä päivältä. Huomenna sit uusi päivä ja uudet kujeet. Nyt ei sit muuta kuin hauskat leffat mulle ja hyvät yöt teille ja MO!

Pasta recipe 'la Raphael



"'la Raphael" :/. -Ihan perinteinen tomaattijauhelihakastike, mutta pistetään nyt kuitenkin.

Raaka-aineet:

-Pastaa 500 gr
-Vettä 5 l
-Suolaa 5 tl
-Oliiviöljyä
-Pippuria (pippurimyllystä muutama pyöräytys)

Ja kastikkeen:

-Jauhelihaa 500 gr
-Sipulia ja valkosipulia
-Tomaattimurskaa 1 purkki
-Suolaa
-Pippuria
-Oreganoa
-Vettä tai valkoviiniä
...

Valmistustavan voin kait jättää väliin. Kait nyt jokainen osaa tuon perusteella ihan itsekkin toimia. -Siis mikäli haluaa joskus valmistaa pastaa tuon mukaan.

Can't remember (Leonardon pastakastikekysymykseen)


Juu. Enpä nyt muista mitä kaikkea siihen tuli vielä pistetyksi suolan, pippurin ja oreganon lisäksi. -Eiku hemmetti. Siinähän ne olikin. Eipä tullut muuta pistettyä kuin nuo edellämainitut kolme. -Eli kastikkeen resepti kokonaisuudessaan -pitäisikö sillekkin oma blogauksensa? -Hmm... Joop.

Perjantain typy!


Siinäpä se =), mutta mitäs se noin vihasesti kattoo :x?!?!? No sehän vain odottaa kärkkäisenä ja himoisena koska saa luvan hyökätä aloittaen "painit" =), FUCK YEAH B), EHHEHEHEeeee :D! Vai että koska saa luvan, no HETI =) (ainakin multa B)...)

PS.Three FUCKs (four...) =), FUCK (five...) YEAH B), EHEHEHEHEEEeeeeee :D!


Come on and FUCK me =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeee :D!

Missäs päivän typy viipyy?


Sehän on Tontsan vuoro tänään pistää päivän typy. -Mikä oikein kestää?

-No tolla sävyllä ei kyllä tule muuta kuin yksi turha riita taas, joten otetaanpa uusiksi. No kuten kuvakin kertoo, tissit on täällä mielessä, eli typyä kaivataan aika kuumeisesti.

Lukijakyselyni ei kiinnostanut kuin yhtä :'(

Yksi henkilö vastasi eiliseen lukijäkyselyyni, että mitä porukka ajattelee lukiessaan juttujamme -lähinnä minun. Ja oli muuten todella kauniisti ja hyvin vastattu -kiitos vielä siitä. Odottelisin kyllä mielelläni vielä muutamia vastauksia. -Ihan vain niinku silkkaa utelijaisuuttani kysyn. -Ja sai heittää myös kovaa kritiikkiä. Kunnioitan kaikkia vastauksia, mitä ikinäkin lähetätte yksäriin.
...

Ai niin. Tämähän oli vain Tiltin blogiin tarkoitettu. Mitä minä tänne tätä soopaa blogailen.