maanantai 4. helmikuuta 2008

Good Night, Sweet Dreams

Niinpä niin. Nyt se on taas nukkumaanmenoaika, joten eiköhän suljeta kioski tältä päivältä? -Huomenna on taas uusi päivä ja uudet kujeet. -Nyt ei sit muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Pientä nuhaa, joten...


Samperin samperi :x...:$...:o <---(kiroiluttaa). Nenä vuotaa ja aivastuttaa, joten eiköhän sitä vetäydytä sägnyn pohjalle toivoen, että huomenna olis olo parempi. -Tosin vois sitä sairaslomaa viettää ja katsoa tänään ostamat leffat -tai ainakin yhden niistä -ja syödä Lidlin pakastepizza ja litkiä Lidlin 2. litran Cocista. Mutta kai sitä kuitenkin on mentävä kouluun ja täten nyt sitten nukkumaan, kun huomenna pitää herätä taas aikasin -klo 06:00. -Hyvänyön blogaus vielä erikseen.

Saikos Matsku sähköpostia tänään?

Niin. Saitkos sen skannaamani IYTC kortin sähköpostissa? -Tänäänhän kävin sen tosiaan skannaamassa ja pistämässä sen sulle tulemaan. -Eipä tässä muuta.
...

IYTC sähkärinä Matskulle -kuva

Päivän kuva

Siinähän on selvästi jatko-osa Oliver Stonen elokuvalle Natural Born Killers -Natural Born Killer -The Begin -Syntyvä tappajaksi -juliste :D. -Eipä oikein muuta lisättävää.

Mystic River -Menneisyyden ote (2003)

(Mystic River)

Clint Eastwoodin älykäs ja koskettava draama pienen joenrantayhteisön kolmesta lapsuuden kaveruksesta, joita aikuisena yhdistää raaka murha: heistä yksi on uhrin isä, toinen tapausta selvittävä etsivä ja kolmas pääepäilty. Elokuva perustuu Dennis Lehanen romaaniin. Sean Penn ja Tim Robbins palkittiin Oscareilla. Ohjaaja: Clint Eastwood, USA 2003.(133')-. Pääosissa: Sean Penn, Tim Robbins, Kevin Bacon, Laurence Fishburne, Marcia Gay Harden, Laura Linney. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...
Tämä leffa on tullut joskus omistettua VHS leffana, mutta se päätyi melko samantien kirpparille kun se oli ostettu. -Kova näyttelijäkaarti ei pelastanut tätä leffaa, vaan se oli puuduttavan tylsä ja se oli yhden katsomis kerran jälkeen pistettävä myyntiin. Jotenkin ei vaan uponnut. -Täten telkkaristakin jääkööt nyt katsomatta, mutta mainostetaanpa nyt silti.

Maanantain typy!

Mmm :P. Päivän ekassa blogauksessa alkanut "kilpa-ajo typyt" -linja jatkuu =)... :D... :P! Haluaisin kyllä ehdottomasti päästä henkilökohtaisesti onnittelemaan sitä neroa, joka suunnitteli tuon aivan mahtavan täydellisen kilpa-ajoasusteen :saint:... =)... :P... :D!

(South Park)

Kausi 2, jakso 5/13: Mestaruuskisat. South Parkin ala-asteen polttopallojoukkue etenee yllättäen maailmanmestaruuskisoihin. Samaan aikaan South Parkissa yritetään lisätä tietoisuutta yhteenkasvaneiden kaksosten vaikeasta elämästä.
...
TOD LOiTSava jakso, mutta kattoo kerkiääkö edes AllSP:stä tänään katsoa, sillä..., -no, selviää seuraavissa blogauksissa Salkkareiden jälkeen.

L-Koodi ja (u know, again :p...) ;)...


Joo typymuistutuksen senkun jatkuu :saint:, tai siis :p... :D, ei kun L-Koodissa olis sittenkin tämmöstä luvassa =)... :'(... :p... :D, jonka voi varmistaa vieläkin sieltä IMDb:stä ja TV.comista :saint:...


Kausi 4, jakso 4/12: Lattarilepakon korishaaste. Uusia naisia, näkökulmia ja nahkaa. Alice korkkaa heteron ja Max säikäyttää toisen. Shane paljastaa rahasta pintaa ja Papi haastaa lepakkolauman korismatsiin.

No toi ei nyt kuulosta yhtä hyvältä kun Täydelliset naiset seloste :/, paitsi jos toi ois sen seloste :saint:... :x, koska paljon parempi ohjelmahan se on =), FUCK YEAH B)/noH :x, no tää on huonompi :'(, mutta khyllä tätäkin sarjaa paljon huonompia löytyy =)... :|... :'(, joten..., joopS :p... :D!

L-Koodi -kuva!


Noniin :p, nyt on kolme, eikun siis neljä :p, typymuistutusta jo tehty :saint:, joten sitä vaan tässä *köhi* pystyssä odottelemaan =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Täydelliset naiset ja (u know) ;)...


Joo no blogataan sitten ite kaikki ohjelmat (paitsi uusinnat :|... :/... :'(... :p... :D) :saint:, kaikkien ollen typymuistutuksia =), eli ensi blogaus on myös varattu ;), FUCK YE..., joopS :p... :D! Joo ja voisi samalla sitten vaihtaa ton vanhan maanantain tähän maanantaihin (Tiltissä ja Bloggerissa) :saint:, jonka teemmekin/teen =), FUCK YE..., joopS :p... :D! No mutta tämmöstä olis luvassa tänään =), jonka voi edelleen sieltä tutusta paikasta varmistaa eli IMDb:stä ja TV.comista :saint:...


Kausi 3, jakso 19/23: Moni kakku päältä kaunis. Gabrielle ajautuu mukaan poliittiseen juonitteluun. Susan huomaa, että hänen on tehtävä tärkeitä päätöksiä ennen häitä.

Joo HEMMETIN hyvältä kuulostaa =), mutta mitäpä Täydellisten naisten selostus ei saisi kuulostamaan HEMMETIN hyvältä *SYDÄN*, raamatunkin lukis hetkessä jos se kirjotettais tän sarjan selosteiden kautta :saint:... :whistle:... :'(, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEeee :D!

Täydelliset naiset -kuva!


Vai että raamatun sais luetu... BUAHAH :D... :|... |O... :'(, joopS :p, EHHEHEEEeeee :D!