maanantai 4. lokakuuta 2010

Columbus Day, 11. päivä, maanantaina

Kanadalaisten kiitospäivä voidaan tosiaan unohtaa..., mutta juhlapyhä blogaukset siltä päivältä ei -sillä nimittäin samaisena päivänä vietetään jenkeissä Columbus päivää. -Elikkä 11. päivä odotettavissa Columbus Day blogauksia ja ainakin yksi kuva löytyi jo valmiiksi -nimittäin päivän "Columbus Day" liikkuva kuva. -Maanantaita odotellessa.

Pieni korjaus

Joo. -Ehkä ei ihan kuitenkaan kaksi kertaa Thanksgiving aiheisia blogauksia -vaan unohdetaanpa tuo ensi maanantaina juhlittava Kanadan kiitospäivä tyystin -ja blogaistaan kiitospäivä blogaukset vasta silloin jenkkien kiitospäivänä. -Mutta 11. päivä..., eli ens maanantaille tuli kuitenkin toinen juhlapyhä blogattavaksi -mutta siitä sitten erillisessä blogauksessa lisää.

Miehen puolikkaat möhläys

No herttinen sentään :o.. -Olen jo blogannut neljä jaksoa Miehen puolikkaiden toisen kauden jaksoja -ja nyt vasta huomasin katsoa että selostukset ovat jok'ikisessä aivan sama. -Telkku.comissa ei ole selostuksia lainkaan ohjelman kohdalla -joten olen poiminut selostukset MTV3 opas sivuilta -ja tyytyväisenä vaan kopioinut selostukset lukematta niitä sen kummemmin. -Kait sitten jatkossa pelkkä jakson nimi -sillä sarjan blogaamista en lopeta kerran kaikki jaksoihin liittyvät kuvat tallensin vaivalla talteen.

BB talosta häädettiin eilen...

... -asukas Ellinoora. -Nätin näköinen misu..., mutta ei sitten nähtävästi ollutkaan katsojien ja kanssa asukkaiden mieleen kerran joutui lähtemään talosta. -On sitten varmaan ollut tosi ärsyttävä tapaus -vaikka vaikea minun on sitä sanoa kun en ole nyt vähään aikaan seurannut ohjelmaa ja ite nähnyt minkälainen persoona hän on.

Eilinen BB tippuja tänään, as promised

Kuten eilen lupailin -niin tänään sitten blogaisen eilisen BB talosta ulosheitetyn asukkaan. -Eipä kait tähän blogaukseen sitten oikein muuta lisättävää. -Seuraavaksi sitten vain se itse tippuja.

Miehen puolikkaat / 24

Mitäs illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa...?
...
Äiti ja miesystävät.Vannoutuneen poikamiehen Charlie Harperin (Charlie Sheen) elämän ainoa vipinä on löytynyt peiton alta. Mutta kaikki on kuolevaista, sillä eräänä päivänä oven takana kolkuttaa pimakan beiben sijaan veli eskari-ikään ehtineen poikansa kanssa. Menestyskomedia seuraa näiden miehenpuolikkaiden henkistä sekä fyysistä kasvuprojektia Malibu Beachilla.
...
Hauskalta kuulostaapi. -Entäpä sitten illan 24 -mitäs siinä on tänään luvassa...?

22.00 - 23.00. Danan omituisesta käytöksestä huolestunut Arlo yrittää selittää epäilyksiään Chloelle. Samaan aikaan Kevin hyödyntää Danan sisäpiiritietoutta murtautuessaan poliisin todistevarastoon. Jack yrittää vakuuttaa Reneen siitä, että liian vaaralliseksi käynyt operaatio kannattaa keskeyttää. Veljensä kohtalosta musertunut Josef vaatii isältään vastauksia. Amerikkalainen toimintasarja. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...
Jännältä kuulostaapi. Odotan illan ohjelmia suurella innolla.