maanantai 30. heinäkuuta 2007

Jopas haukotuttaa |O *HU-OH*


No ei sit muuta kuin nukkumaan vain. Huomenna sit taas uudet blogitukset, mutta jos on hyvä sää vois taas mennä -ei nyt ehkä uimaan, mutta ulos jonnekin ja sit vasta illemmalla tietsikan ja blogin ääreen. Mutta nyt ei muuta kuin nukkumaan ja se on sit hyvää yötä ja MO!

Joo eli: "sanoa jos toinen saada asia pallo" :x... :p... :D!


No mitäpä otsikkoon enään lisäämään =), FUCK YE... ÖÖÖöööh :/, noH :'(... :p... :D! Joo eli tosiaan, niin :p... :D, eli eiköhän sovita että jos yksäri tulee niin eka lukee sen (tai ilmottaa siitä) vaikka se "kuuluisi" jollekkin toiselle, koska toi kirjekuori, tai siis "sinulla on yksi lukematon viesti" (kirjekuori kun katoaa kun sen yhden kerran näkee) on aika h3lvetin (:D) ärsyttävä :|... :'(... :p... :D! Niin ja tietenkin sitten ilmottaa että yksäri tuli ja kenelle (paitsi jos se "kuulu" ittellensä...)! Joo lähinnä tää taitaa koskea itteäni :/... :ashamed:... :'(... :p... :D, koska mä yleensä/lähes aina jätän sen lukematta (jos otsikossa on jomman kumman teistä nimi tai jatkatte keskustelua...), "sinulla on yksi lukematon viesti" jääden TOD ärsyttämään :|... :'(... :p... :D! Niin ja Hulk on aikasemmin joskus ilmotellu että on yksäri jommalle kummalle meistä :), mutta Matsku ei ole (jos on edes törmänny meille "kuuluviin" viesteihin ennen meitä) kuten en itekkään :/... No mutta, jatkossa sitten vaan ilmottelemaan :), joopS :p... :D!

Sanoa jos toinen saada asia pallo a.k.a. (:p... :D) sanomaan vaan jos toinen saa yksärin *piste* (pallo :D...) -kuva!

PS.Niin tosiaan toi BloodyPsychon kuva tuli jo eilen, mutta se oli Hulkin ja sen välinen keskustelu niin en lukenu sitä ja Hulk (eikä Matsku) huomannut sitä (niin mä huomasin koska näin kirjekuoren...), joopS :p... :D!


Eli ilmotuksia vaan jatkossa :), joopS :p... :D!

Kun ei Tontsan blogausta näy...

...niin mä kopsaan tähän ketjusta lisää uniikkia tavaraa:

Uskoisin olevani ainoa Tilttiläinen, joka on viimeisen vuoden aikana osaksi saanut lahjaksi mutta suurimmaksi osaksi ostanut tällaisen kasan täysin aitoja ja suurimmaksi osaksi melko uusia pelejä sekä DVD elokuvia ja maksanut vain kahdesta niistä (yksittäisestä pelistä tai elokuvasta) yli 12 euroa eikä mistään yli 19 euroa B)! Keskiarvon ollessa varmaan jossain 6-8 egessä...

Edit: Yksi leffa unohtui kuvasta :/.
Edit 2: Kuvassa pitäis olla HL2 Episode 1 eikä HL2, sori :P.


DAMN I'm good B)... :D!

BloodyPsycho toinen TOD LOiSTava kuva <3...


Joo päättipä se sitten toisen kuvan tehdä (tai muokata/lisätä vanhaan mut B), Tontsan =)... :p... :D) ekan SUUREN (:D) suosion takia =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeeeeee :D! Joo nättiäH jälkeä taas =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Tontsa and Hulk in Blues Brothers by BloodyPsycho -kuva!


Joo kuvaan, tai sen saamiseen, liittyen yks toinen juttu, mutta siitä erillinen blogaus :), joopS :p... :D!


Toihan melkein jopa voittaa meidän työt :o... :x... :'(, mutta vain melkein =), FUCK YE...noH :x, koska sehän pieksee ne :'(, TSII-SUS :|, EHEHEHEEEEEeeeeeee :D!