perjantai 27. elokuuta 2010

Päivän "Mafia II Playboy" typy 2/5

Kun päivän retro "Mafia II" Playboy typy kyllästyy alastomaan pallopelin peluuseen, niin multa löytyi kaks paljon karvasempaa palloa, joilla hän voisi ilomielin leikkiä ;)... =)... :p... :D!

Perjantain ensi-illat Nro 3

Soul Kitchen

Joku sakuleffa -ei TOD kiinnosta. -Makee juliste tosin..., mutta silti -pysyn kaukana. -Eli tuttuun tapaan -"ei kiitos" -tai kerran on saksalainen elokuva kyseessä niin saksaksi -"nein danke".

Perjantain ensi-illat Nro 2

Toy Story 3

TODellakin voisi harkita. -Ykkönen oli kerrassaan LOiSTava silloin lapsuudessa. -Kakkosta en ole edes nähnyt..., mutta eiköhän se korjata hankkimalla molemmat DVD:lle. -Tai odottaa että tulee Toy Story trilogia boksi. -Taidankin tehdä niin. -Mutta kyllä toi kolmas teattereissa kyllä houkuttais. -Sitten olisi kyllä kiva nähdä se kakkonen tosin eka. -Ja ykkösestäkin on aikaa. -Mutta taidan pysytellä siinä trilogia boksissa -uskon näet että sellainen on tulossa. -Täytyy sit nähtävästi jättää kakkonen välistä mikäli haluaa nähdä kolmosen teattereissa.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Les aventures extraordinaires d'Adèle Blanc-Sec

Uskomatonta. -Ranskisleffa joka voisi jopa kiinnostaakin. -Katoin trailerin tuossa hetki sitten -ja leffahan vaikuttaa ihan näkemisen arvoiselta. -Muumioita ja lentoliskoja. -Kivan näköisiä tehosteita. -Voisi tosiaan jopa harkita. -Ehkä jopa ihan teattereihin asti. -DVD:lle nyt ainakin. -Leffan ohjauksesta vastaa Luc Besson -mies LOiSTo elokuvien kuten -Léon, The Fifth Element ja Joan of Arc -takana.

Taiteiden yö kutsuu

Tänään on tääs Taiteiden yö ja ajattelimme Tontsan kaa mennä hieman kiertelemään -ei suinkaan ohjelmien perässä -vaan muuten vain. Voishan sitä toki joitakin esityksiä pysähtyä katsomaan..., mutta suunitelmat on kyllä aivan toiset miksi lähdemme kiertelemään. -Mutta siksi tosiaan illan TV-ohjelmien katsominen saattaa viivästyä -koska muuta ohjelmaa.

Big Brother Extra / Miehen puolikkaat



Big Brother Extrassa Elina Viitanen kertoo meille jälleen tuoreimmat uutiset BB-talosta. -Saattaa tosin viivästyä katsominen hieman -sillä... -No -selvitetään se sitten omassa blogauksessa. -Entäpä sitten illan -Miehen puolikkaissa..., mitäs hauskaa niissä olisi tänään luvassa =)...:saint:...:)...?
...






Kurinpitovaikeuksia. Kaapin paikkaa selvitellään Charlien luona, kun Charlie yrittää pitää kurissa villiä veljenpoikaansa. Kun Jake alkaa ruokkia parvekkeen lokkeja, jotka vähitellen muuttavat asuntoon sisälle, on soppa valmis ja herrasmiesten kädet toistensa kurkuissa.
...
Hauskalta kuulostaapi :)... -Mutta kuten BB..., viivästyy myös tämän katselu -ja eiköhän se selvitetä heti seuraavaksi.

Illan Simpsonit kerran jo... -Hjoops...

Jooh -kuten kuvastakin voi hyvin nähdä -on tämän iltainen Simpsonit jakso tosiaan kerran jo blogattu --tai pikemminkin parinkin kerran. -Ensimmäistä kertaa tammikuussa, 18. päivä perjantaina, 2008 -ja toisen kerran samanlaisena blogauksena kuin tämä -helmikuussa, 9. päivä maanantaina, 2009. -Mitä sanotte -lopetanko tähän blogaukseen nämä -"kerran jo blogattu..." -blogaukset...?