keskiviikko 3. lokakuuta 2007

Keskiviikon typy!


Mitäs se typy oikein himoitsee :x?!?!? No sehän odottaa että etit sakset (tai miksei vaikka suulla) ja katkaset noi narut poikki ja pistät hommat käyntiin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Tai sitten vaan "poraat" (:p... :D) tosta ohuesta kankaasta läpi :saint:, mutta kuhan hommat saadaan käyntiin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Ite vedin valomiekalla =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEeeeee :D!

Nyt se nettiyhteys PAkKO saatava kotiin


Joo. Nyt khyl TOD olis syytä saada se nettiyhteys kotiin, niin ei tarttis jäädä koulun loputtua koulun koneille blogailemaan. Vois kotona kaikessa rauhassa blogata niin paljon kuin sielu sietää -tokihan koulussakin voi, mutta kuka nyt haluaa hengata koulussa vaikka olisikin mahis koneelle?
...

Nyt se nettiyhteys -TOD!!

Hullut Päivät tosiaan

Niinpä tosiaan. Hullut Päivät on taas tulossa ja valtavat määrät leffoja tulee taas varmaan ostettua. Pitäisikö pistää päremmaksi kuin edellis kerroilla? -Hmm. -No jos edes löytyy niin paljoa mitään hyviä. Riski voi olla, ettei löydy mitään hyvää eikä väkisten ihan mitä vain viitti ostaa. Mutta tuskinpa on niin, ettei yhtään löytyis. Ainahan nyt jotain. -Mutta innolla odottelen Hulluja Päiviä.
...

Galna Dagar - Hullut Päivät -kuva

(Top Gear)

Karavaanareiden kyydissä. Jeremy haluaa ottaa selvää, mikä karavaanarielämässä kiehtoo brittejä, joista moni viettää lomansa asuntovaunussa. Miesten matka on kuitenkin kaukana rentouttavasta lomailusta! Studiossa vierailee useita elokuvia tähdittänyt Hollywood-näyttelijä Brian Cox, joka muistetaan muun muassa Die Hardista. BBC:n tuottama brittiläinen autosarja, jossa esitellään moottorialan uutuuksia sekä testataan niitä.
...

Minä en kyllä Brian Coxia muista missään Die Hardissa nähneeni. En ykkösessä, en kakkosessa, en kolmosessa -enkä tuoreimmassa nelosessa. Moka, paha moka.