keskiviikko 27. kesäkuuta 2007

Hyvää yötä! / Päivän kuva

Ehhe-heh :D. -Onpas koira nukahtanut hassuun asentoon. Jeps jeps. Kohta alkaa tosiaan Conan ja sitten menen tosiaan nukkumaan. En kuitenkaan samanlaiseen asentoon kuin kuvan koira. Mutta siinä kaikki tältä päivältä. Se on sitten hyvää yötä ja MO!

Conanin jälkeen nukkumaan


Conanin vois tänään katsoa. Ihan hauskat vieraat -tai pikemminkin vieras -Steve Zahn. Ekana vieraana on näyttelijätär Lauren Graham, joka nähdään tulevassa Evan Almighty elokuvassa, sitten tulee Zahn, ja viimeisenä joku Rooney -nevah heard tyyppi. Mutta sen jälkeen sit nukkumaan. Blogaan hyvänyönblogauksen vielä ennen ohjelman alkamista.

Sain kutsun viikonlopuksi

Sain kutsun viikonlopuksi -pe. tai la., ei viellä varma päivästä -Kazun bileisiin Katajanokalle ja menisin kyllä mielelläni, mutta nyt pitää tehdä joku järjestely, että jos ne on perjantaina, joudutaan leffailtaa lyhentämään, että katotaan vain leffa ja jos jää aikaa -blogataan jotain, sitten lähden bileisiin. -Jos taas lauantaina bileet, se sitten riippuu leffasta (Die Hard 4.0). Niin, mihinkäs aikaan me se la. mennään katsomaan. -Mitään en ala perumaan. Totta kai olen menossa kaverin bileisiin.

Eli huomenna taas leffailtaa =)...


Niin mun ja Raphaelin kesken :), vaan :/... :'(... :p... :D, mutta perjantaina sit Michelangelokin mukaan =)... B), FUCK YEAH :D! Joo mutta ei kai mitään ilmotuksia sit huomenna, kuhan vaan tuun jossain vaiheessa (varmaan n.18.00) :), eikös...? Joo ja omatekoista ruokaa taas kehiin (niin ihan hyvää oli viime kerralla) =)... :/... :'(... :D, spagetti+jauhelihaa tällä kertaa =)... B), FUCK YEAH :D! Joo ja leffana saa toimia Kung Fu Hustle =), eli khyllä kelpaa =), FUCK YEAH B), EHEHEHEHEEEEeeeeee :D!


Tomorrow it begins
=), AGAIN :o... :x, FUCK YEAH B), EHEHEHEHEEeeeeee :D!

Keskiviikon typy!


Siinäpä sitä taas ollaan =)... B), FUCK YEAH :D! Tämän kerran typy suorastaan vaatii/ei anna muuta vaihtoehtoa kuin ensiksi pelata pelejä ja sitten vasta "pelata" itsellään eli lähes TÄYDELLISTÄ =)... B)... :p, FUCK YEAH :D/noH :x, no khyllä ensiksi pitäisi saada aloittaa typyllä "pelaamisesta" =)... B)... :|... :'(, mutta niinhän voi lähes heti tehdäkkin kun laittaa pausea vaan peliin lähes heti (tai sitten vaan heittää pelin nurkkaan ja... ;)... :p... :D) =), FUCK YEAH B), EHHEHEHEEeeeeee :D! Joo mutta siinä on jokaiselle oma pelinsä =) (Call of Duty 2, Halo 2 ja Project Gotham Racing 3), ei muuta kun varaamaan omansa B)! Joo ite lähden yllätys YLLÄTYS sillä parhaimmalla eli Hal... eiku se on paras peli mutta "tilanteellisesti" (:p... :D) paras on Call of Duty 2 joten sillä lähdetään =), FUCK YEAH B), EHHEHEHEEeeeeeee :D!


PS.Typyn hiukset noissa käsissä khyllä pilaa vähän kuvaa/typyä näyttäen joltain mätäpaiseilta (:D) (Photoshoppauskaan ei oikein onnistunut) :/... :'(... :p... :D, mutta kuka nyt sinne kattoo kun voi, ÖÖÖöööö, eihän tossa khyllä oikein mitään näy :/... :'(, no kuvitella pitää =)... B), FUCK YEAH :D/noH :'(... :p... :D!


"Call of Duty 2" here I come to u and... =), FUCK YEAH B), EHEHEHHEEeeeeeee :D!