keskiviikko 27. kesäkuuta 2007

Keskiviikon typy!


Siinäpä sitä taas ollaan =)... B), FUCK YEAH :D! Tämän kerran typy suorastaan vaatii/ei anna muuta vaihtoehtoa kuin ensiksi pelata pelejä ja sitten vasta "pelata" itsellään eli lähes TÄYDELLISTÄ =)... B)... :p, FUCK YEAH :D/noH :x, no khyllä ensiksi pitäisi saada aloittaa typyllä "pelaamisesta" =)... B)... :|... :'(, mutta niinhän voi lähes heti tehdäkkin kun laittaa pausea vaan peliin lähes heti (tai sitten vaan heittää pelin nurkkaan ja... ;)... :p... :D) =), FUCK YEAH B), EHHEHEHEEeeeeee :D! Joo mutta siinä on jokaiselle oma pelinsä =) (Call of Duty 2, Halo 2 ja Project Gotham Racing 3), ei muuta kun varaamaan omansa B)! Joo ite lähden yllätys YLLÄTYS sillä parhaimmalla eli Hal... eiku se on paras peli mutta "tilanteellisesti" (:p... :D) paras on Call of Duty 2 joten sillä lähdetään =), FUCK YEAH B), EHHEHEHEEeeeeeee :D!


PS.Typyn hiukset noissa käsissä khyllä pilaa vähän kuvaa/typyä näyttäen joltain mätäpaiseilta (:D) (Photoshoppauskaan ei oikein onnistunut) :/... :'(... :p... :D, mutta kuka nyt sinne kattoo kun voi, ÖÖÖöööö, eihän tossa khyllä oikein mitään näy :/... :'(, no kuvitella pitää =)... B), FUCK YEAH :D/noH :'(... :p... :D!


"Call of Duty 2" here I come to u and... =), FUCK YEAH B), EHEHEHHEEeeeeeee :D!

2 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

No sitten Halo 2 mulle =)! Voinkin heti siirtyä siihen parempaa pelaamiseen, koska Halo tuli jo pelattua ihan simona (:D) Tontsalla B), FUCK YEAH :D!

Hulk kirjoitti...

Kokemukseni pleikkarin pelaamisesta ovat aina olleet lyhyitä ja epätoivoisia. Yritystä on ollut, mutta koskaan en ole kunnolla päässyt vauhtiin. -Samaa voisi sanoa kokemuksistani... -Well,hmm :D...:p.