tiistai 9. lokakuuta 2007

HP mania kiihtyy!

Huomennahan ne Hullut päivät taas alkavat =), ja tällä kertaa näköjään nettisivuilla on tarjolla muutakin kuin kanta-asiakkaille postissa tuleva luettelo:

Kuumat nettitrajoukset (pdf-versio)
Stockman Herkun tarjoukset
Palvelupisteen tarjoukset

"Keskiviikon uudet paljastukset" teksti kuumissa nettitarjouksissa viittaisi siihen, että sinne tulee joskus muidenkin päivien uudet paljastukset =)! Omat sivut/lehtiset löytyy myös Finnairin ja Akateemisen kirjakaupan tarjouksille.

Typy asiaa :), vieläkin :x, joopS :p... :D!


Joo tosiaan eilen Hulk ei sitten päässy koneelle, joten typy meinasi jäädä väliin :'(, mutta ei thank god jääny :saint:, joopS :p... :D! Joo eli joku "sopimushan" tohon pitää tehä B), tai todeta itsestäänselvyys: jos Hulkkia ei näy niin sitten jompi kumpi meistä "panee" (:p... :D) Hulkin sijaan B), niin tietenkin se joka pani (:p... :D) kaksi päivää sitten (eli eilen mun ois pitäny :), mutta eipä tullu kiireessä mieleen :'(, joopS :p... :D)! Mutta sitten jos Hulk on monta päivää poissa :'(, niin mä en khyllä jaksa "panna" (:p... :D) kahen päivän välein (kuten sanoin sillon aikasemmin) :|... :ashamed:... :'(, mutta Matskuhan sano jaksavansa kaks päivää peräkkäin :o... :p... :D, niin :saint:... Mutta eihän se typyn väliin jääntikään haittaa (niin tossa tapauksessa) :), ainakaan mua... No mutta jos Hulk on poissa, niin...


Typyvuoro confusion -kuva!


...toinen ottaa "panijan" (:p... :D) paikan =), FUCK YEAH B), paitsi ei sillon jos Hulk on monta päivää poissa :'(, tai ainakaan mä en ota :ashamed:, joopS :p... :D

Päivän typy

Taas on typyllä masentunut ilme -Tiltissäkin tuli huomattua. Ja ei mikään ihme kun porukka vaan tuijottelee tyhminä. Minä ainakin tarraan heti kiinni noihin kannuihin viivyttelemättä lainkaan.

PAKO (Prison Break)

Ruumiita. Vankien tilanne käy yhä mutkikkaammaksi, sillä yksi heistä kääntää muille selkänsä ja toinen lähtee omille teilleen. Mr. Kim ryhtyy kylmäverisesti toteuttamaan tappolistaansa. Kestääkö Hylkiö Mahonen painostuksen? Entä ketkä pääsevät hengestään?
...
Aivan meinasi unohtua. -No ainakin kuulostaa jännältä. Innolla odottelen.

Meitsin (Hulk) vuoro "pistää" typy


Eilen jäi meitsin vuoro väliin ku en päässyt koneelle koko päivänä syynä, etten ollut koulussa eilen -miksi, en kerro :whistle:...B)...:D. -Joops. Mutta nyt sitten pistän tänään typyn, kunhan eka pari muuta juttua ennen sitä.