sunnuntai 12. syyskuuta 2010

BB talosta tänään häädettiin...

Pääsinpä nyt helpolla ainakin kuvan kanssa. -Yksi tippuja -ja valmiiksi kirjoitettu tuo -"häädetty". -Eipä tarvinnut siis kummempia muokkauksia tälläkertaa tehdä. -Vaikka olikin kiva muokata kuvat edellisten tippujien kohdalla niin on se kyllä helpompi kuitenkin näin jatkossa. -Tässä taas kaikki BB höpinät tältä erää -Hulk kiittää.

Päivän makee kuva

Testasin Facebookissa sellaista sovellusta kuin -Sketch My Photo jossa saa mistä vaan kuvasta tehtyä tollasen muotokuvan. -Pistinpä sitten profiilikuvani sovellutukseen ja tollanen upeus siitä tuli. -Aika TOD hemmetin makee kans tuli. -"Vähäks über magee B)" -kuten totesin Facebookissa.

Päivän puujalka

Pitkästä aikaa taas Fingerporia päivän puujaloissa. -Tämänkertainen on lauantaisesta Hesarista ja oli kyllä aika hemmetin hauska.

Hitlerin bunkkeri, 1945:

Adolf Hitler: -"Donnerwetter... Tähän on tultu..."
Mies Hitlerin seurassa: -"Teitte parhaanne, mutta teidät petettiin!"
Hitler: -"Ei kun tähän pyyhkeeseen on tultu"

Kyllä nää on vaan niin parhaita :D...

Päivän ällöttävä kuva

Tsii-sus :x...:$...:0... -YouTube suosikkini -Ray William Johnsonin uusin Equals Three (=3) video ei ole nähtävissä -no kuvahan kertoo kaiken paremmin kuin tuhat sanaa. -Nyt jäi sitten video näkemättä joidenkin pällien tekemän pällivaatimuksen takia. -Silleen ymmärrettävää että pitää kiinni tekijänoikeuksista..., mutta silti ottaa pannuun.

TV:stä tänään!

Tällanen pikaesittely nytten ilman selostuksia -ja linkkejä. -Elikkä telkusta tulis tänään sellaiset leffat kuten -Valehtelija, valehtelija klo 20:00 Kolmoselta -ja -Pirates of the Caribbean: -Mustan helmen kirous Neloselta klo 21:00. -Subilta taasen tulisi tuttuun tapaan BB Talk Show -jossa taas selviää kuka/ketkä lähtee talosta -ja totta kai siitä oma blogauksensa kun tippuneet on selvinny. -Tänään TV esittelyt tälleen.

Coming Soon!

Joops. -Olisi luvassa mökiltä ja sen matkan varrelta otettuja kuvia seuraavassa muodossa:

-Päivän "mökki" kuva
-Päivän "mökki" taidekuva(t)
-Päivän "mökki" makee(t) kuva(t)

Mutta omalla kameralla kun sain otettua vain mökki päivän kuvan -ja mökki taidekuvat -kiitos patterien -loppuivat juuri ottaessani mökki makeita kuvia -joudun täten odottamaan isältä niitä mökki makeita kuvia -samasta kohteesta kerran räpsittiin kuvia. -Mutta oheisesta kuvasta erottaapi jo minkälaiset päivän kuvat -ja taidekuvat on luvassa.