tiistai 30. maaliskuuta 2010

Hyvänyön blogaus

Kuten jo omassa Hulkin blogissani jo totesin -voisi tästä mennä nukkumaan ennen kuin simahtaa näppäimistön päälle -no kuten... -Hjoops --kerkesin jo mainita. -Niin..., että ei mutta kuin -hyvää yötä ja MO!

Video idea MatoApina YouTubeen: -Angry Movie Nerd

Eilen tuli katsottua jakso vanhoja lapsuuden ajan Turtles piirettyjä -ja kun kielivalikoissa ei ollut alkuperäiskieltä..., eli englantia -piti sitten katsoa suomeksipuhuttuna -mikä oli kyllä karseaa kuunneltavaa -vaikka lapsena katsoi ihan fiiliksissä dupattuja turtelleja. -Siitä sainkin idean. -Angry Nintendo Nerd vastaava -Angry Movie Nerd by MatoApina. Ideana olisi että fiilistelisin aluksi lapsuuden ajan upeita elokuvia ja lastenohjelmia -ja sitten..., mutta sitten raivoan miten ne nykyään ei enää kolahda. -Esimerkkinä juuri Turtlesin dubbaukset. -Lapsena tykkäsi -ja tuli jopa matkittua suosikki hahmoja. -Nyt sitten vain päätä särkee kuunnella surkeita ääninäyttelijöitä. -Niin -siis mikäli on intoa/jaksamista -ajasta puhumattakaan niin siinä olisi aika kova video MatoApinalle. -Minä (Hulk) tietysti olen videon tähti fiilistelemässä aluksi ja sitten saamassa täydellisen kiukkukohtauksen kuunnellessa karseaa suomeksi puhuttua paskaa. -Tätä voisi ainakin miettiä.

--En muuten parempaa kuvaa sitten saanut muokattua tähän blogauksen oheen.

Päivän makee kuva ja................................

Kuten eilen lupailin -tänään on sitten luvassa Turtles aiheinen päivän makee kuva. -Ylemmässä kuvassa pieni vihje ympyröitynä sinisellä.


Tuli näet poimittua R-Kioskilta samalla kun latasin seutulippua -boksillinen vanhoja Turtles piirettyjä. -Noita tuli lapsena katsottua innolla. -Boksista vielä lisää omassa Hulkin blogissani kun esittelen boksin DVD uutuuksissani. --Sitten asiasta toiseen -liittyen kuitenkin tähän samaan. -Tuo otsikon -"ja........." --no sille sitten selitys omassa blogauksessa. -Mutta sain pienen idean noihin Turtleseihin liittyen.