maanantai 7. joulukuuta 2009

L4D 2 Poster By: HULK

Ja kuten viimeksi tuli L4D ykkösen kohdalla -leffan juliste tekaistua..., niin nyt myös tälle jatko-osalle oma julisteensa.

Ja tollanen siitä sitten tuli. -Ei mikään huippu upea..., mutta jonkinlainen kuitenkin. Ainakin näyttelijöistä löytyi jokaisesta täydellinen kuva. -Pitäisi kyllä TOD saada joku parempi kuvankäsittelyohjelma niin tulisi niin upeita kuvia..., että... --Mutta siinä nyt olis -Left 4 Dead 2 juliste.

Myös "ykkösestä" tutut pääzombiet mukana

L4D 2 pelissähän on uusien pääzombien lisäksi myös vanhat tutut ykkös pelistä -joten myös L4D 2 leffassa pitää olla -kuten otsikossa -"ykkösestä" -tutut pääzombiet. -Harmi ettei L4D 2 pelissä ole myös alkuperäisiä selviytyjiä. -Näin ollen myös leffassakin voisi olla ne minun tehtailemani tähdet -ja silloinko vasta nimekkäitä tähtiä vilisisikin kakkosleffassa.

Hugo Weaving as The Jockey

Tarviiko tähän muita perusteluita kuin että -maskeeraus hoitaa loppusilauksen..., muutoinhan he ovat kuin kaksi marjaa -Hugo ja The Jockey.

Gwyneth Paltrow as Spitter

Neitokainen tuli ekana mieleen kun piti miettiä jotain pitkää ja hoikkaa. -Kyllähän maskeerauksella saadaan vaikka mitä ihmeitä aikaan -ja kauniista Gwynethistä saadaan takuulla hetkessä ruma zombie.

Arnold Vosloo as Charger

Muun muassa Muumio elokuvista tuttu Arnold Vosloo sopisi juuri mainiosti Chargerin osaan kuin nakutettu. -Naamaan samat maskeeraukset kuin Muumiossa -ja valtaisa käsi..., niin se on siinä.

Left 4 Dead The Movie -Part 2 Cast -Part 2

No niin..., tänään sitten esittelyyn näyttelijävalintani L4D 2:n erikois-zombieille. -Toisin kuin eilisissä selviytyjien esittelyssä -tähän voisi pistää pienet perustelut jokaiseen -miksi valinta on mielestäni sopiva. -Ei muuta kuin esittelemään.

Typyjoulukalenterin 7. luukku (ja makea kuva)


Joo taas on luukkujen aika pamahtaa auki =), tällä kertaa numero "seitsemän" sellaisen :)! Mutta, mitäs, typyhän näkyy jo kokonaan :o, mitä v****ua (:D) tässä muka on avattavaa :x?!?


No v*itun upea leijona =), on khyllä hemmetin makean komea kuva B), kuten tietenkin hottiskin *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEeeeeee :D!

PS. Aikasemminkin on typyjoulukalenterissa ollut eläin piilotettuna :x, ettei vaan joku eläin fetissin poikanen olis käryämässä :o?!? Jaa-a :x... :o, joopS :p, EHHEHEEeeeeeee :D!


Vai että Leijonia avataan näkyville typyn sijasta :o?!? Noh, mikäpäs siinä :saint:, TOD *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEeeeee :D!

The Simpsons

Vaihtelun vuoksi tollanen kuva -sielähän näkyy se -"Ohjelmasta ei ole saatavilla kuvaa" -kuva jota käytin jo kerran -taisi olla Frendien kohdalla silloin..., mutta ensi kertaa tossa muodossa. -Ja sielä on jakson selostus maalattuna kopiointia varten -ja eiköhän sitten liitetä se tähän alas...?
...
Vihamies. Amerikkalainen piirrossarja. Homerin uusi työtoveri ei ota sopeutuakseen joukkoon.

Joulukalenterin luukku 7 auki

Joulukalenterin luukku 7 auki