keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Keskiviikon typy!


Häh :x, onko tästä tullut joku sisustus blogi (:p... :D) vai mitä VIT :o... :p... :D, selvittämään B)...


Jaa-a :p, mistäköhän mä oikein jonku sisustus shitin (:p... :D) keksin :x, no ei hajuakaan :/... :'(, joopS :p... :D! No mutta siihen typyyn =), tosiaan mustavalkoseen :x... :/... :'(... :p... :D! Vai onko se edes mustavalkonen :o, no typy on niin hottis että värinäkö saatto ihan hyvin kadota *SYDÄN*... :'(, täähän pitäisi jotenkin tutkia B), HMMMmmm :saint:, joopS :p, EHEHEHEEEeeeee :D!

PS. JÄTTI typy *SYDÄN*... B)... :p... :D -kuva!


Vai että värinäönkön saatoin menettää :o, no hyvästä pitää maksaa yleensä kallis hinta *SYDÄN*... :'(, joopS :p, EHHEHEEEEeeee :D!

Päivän makee(t) kuva(t)!

Lamborghini tai mikään muu makee autokuva ei selittelyjä kaipaa B), joten turha on semmoista odottakaan |O, EHEHEHEHEEEE :D!

Päivän *kröhöm* kuva!

Kesä on alkanut ja jäätelömyyjät ovat ilmestyneet katukuvaan, joten nyt ne ilmestyvät myös pävän kuvaan :saint:... :P. Kuvan myyntipaikka tosin näyttää vähän omituiselta :$, tai sitten kyseessä on vaan joku kotijäätelöpalvelu, joka tuo jätskit suoraan makuuhuoneeseen :)... :whistle:.

Päivän video :D!


Joo aikoja AIKOJA sitten on pitänyt blogata tää :), eilenkin :p, mutta :'(..., joopS :p... :D! Joo eipä tässä tosiaan mikään kiire ole :), vaikka Smoshilta on khyllä ehtinyt jo tulla tätäkin uudempi video =)... :'(... :p... :D, mutta, no blogataan se sitten joskus myöhemmin :), kun noilta on tullut jo kolme lisää :/... :'(, joopS :p... :D! No mutta siihen videoon :p...

Smosh - Beef 'n Go video :saint:... :p... :D -linkki!



Smosh - Beef 'n Go :saint:... :p... :D -kuva!


...joo HEMMETIN hyvä ja hauskahan toi on =)... :D, vaikka onhan niitä parempiakin näkynyt :saint:... :'(... :p... :D, mutta..., joopS :p... :D!