torstai 26. heinäkuuta 2007

SLEEP <--(anteeksi Caps Loc) is good -No sanos muuta

Kuvahan sen jo esittää selvästi. Uinuva tietokoneen näyttö ja ylhäällä teksti "SLEEP is good." (kuten tekstissä, sisoilla kirjaimilla sana "sleep". Sama otsikossa. -Joop). -No taidampa pistää omankin näytön uinumisvaihteelle ja itsekin tästä vetäytyä unten maille. Eli ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Taitaa nyt Roskasakki jäädä katsomatta


Joops. Taitaa nyt Roskasakki jäädä minulta näkemättä tänään. Kirjoittelin tuota leffa-arvostelua, että ohjelma ehti alkaa kun sain sen valmiiksi ja kesken ei nyt huvita ruveta katsomaan. Ja Häiritsevän tekijänkin voisi tänään jättää katsomatta -pitäähän nyt molemmat sit mieluummin kuin vain toinen. -Elikkäh, tämän jälkeen blogaan vielä hyvänyönblogauksen -kerkiää mainiosti vielä tälle päivälle, ja sit menen nukkumaan.

Suomenlinnaan pakkaan mukaan...


Tällä kertaa piirtämisen sijasta muokkasin tollasen kuvan, missä on tärkeimmät pakattavat. -Elikkäh Suomenlinnaan pakkaan mukaan...
...

-Piknikliina (sohvani päällyspeitto, joka on tarpeeksi iso ja sopii mainiosti makuualustaksi piknikille)
-Taskulampun (olisko luoliin)
-Shortsit (vara. -Päällä yhet)
-Sandaalit (niin, siis veden kestävät. Veden kestämättömät on sit leffaan. Märillä sandaaleilla ei viitsi astella salissa)
-Käteinen (yksärissä jo selitin)
-Eväät (ei mahtunu kuvaan. Tai olis, mutta en jaksanut änkeä)
...

Siinä kaikki tarpeellinen. -Minun osaltani.

Pyörän avaimen katoaminen ja löytyminen


Olin tänään pyörällä liikkeellä -ihan pikku reissun tein vaan, mutta palattuani reissulta kotiin kävi hieman köpelösti kun olin käsittelemässä pyöräni lukkoa kotimme kuistilla. Pyörän avaimet tippuivat yht'äkkiä kuistin lattialaudoituksen väliin kuistin alle. Pähkäilin sitten hieman, että miten saan ne pois sieltä, ja sitten välähti. Otin sahan -en suinkaan sahatakseni laudoitusta -ja pujotin sen laudoituksen välistä siitä kohtaa mihin näin avaimien tippuvan heilutin sitä, että avaimet liikkuisi ulos päin kuistin alta. -Mutta tuloksetta. -Menetin avaimet näkyvistä. No sitten lopetin hommat ja päätin jättää asian sikseen. Ja sitä paitsi oli kiirus mennä suihkuun ennen leffaan lähtöä -arvostrelut tulossa myöhemmin.

-Mutta. Sitten palattuani leffasta aloin epätoivoisesti uudestaan vielä huitomaan sahalla kuistin lattiarakoa ja sain yllättäen avaimet taas näkyviin. Sitten jonkin aikaa sahan ja paikoin haravan kanssa riehuttua, sain kuin sainkin avaimet sieltä kuistin alta, ja nyt ne roikkuvat avainketjussani säilössä muiden avaimien kanssa. -Kannatti tonkia.

Väärän blogauksen taisin poistaa :/... :ashamed:...


Joo unohtu otsikko tosta edellisestä :'(, niin tein sit uuden ja poistin vanhan B)... :p... :D, mutta taisin poistaa väärän :/, koska eipä lähteny sen minkä piti :ashamed:, jonkun blogauksen ainakin lähtiessä :'(... :p... :D! Eli lähtiks jomman kumman teistä äskeinen blogaus (tänään kun ette ole aikasemmin blogannu), vai oliko se vaan drafti :)... :/... :'(... :p... :D?


Väärä kirjoitus a.k.a. (:p... :D) väärä blogaus poistettiin -kuva!


Ehkä olis vaan pitäny tyytyä otsikoimattomaan kirjotukseen :/... :ashamed:... :'(, näääH :p... :D, tarkemmin vaan ens kerralla poistelut :), joopS :p... :D!

Roskasakissa tänään!


Joo tämmöstä on luvassa LOiSTavassa Roskasakissa tällä kertaa =):


Paljon harmia hasasta. Julian keksii keinon hankkia rahaa, mutta ei kerro siitä Rickylle. Rinnanympärykseltään kasvanut Lucy alkaa taas kiinnostaa Rickyä.


Hyvältä kuulostaa kuten aina =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Alkais jo =), vaikka tohon aikaan nuQu jo :'(, mutta olis se viikonloppukin menoineen (Simpsonit ja Suomenlinna sekä valvominen ja nuQminen =)... B)... :p... :D) jo lähempänä =)...

Keskiviikon typy ja automuistutus!


Jahas, aurinkoahan siinä otetaan ja halutaan että rasva levittäisiin päälle =), FUCK YEAH B)! No paria rasvaa löytyy jo omasta takaa B)... :p... :D, mutta eiköhän aloteta aluksi niillä perusrasvoilla edeten vähän "parempiin" =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEEeeeeee :D! Ainoa vaan että toi leikkiauto mikä lie vaan TOD himottais =)... B)... :ashamed:... :p... :D, tiukka valinta khyllä kummasta alottaisi :saint:, mutta eiköhän kuitenkin ensiksi..., jaa-a :p... :D! Saa nähä tuleeko Tontsalta tänään autoa :), vähämpä epäilen :/, mutta toivossa on hyvä elää =), vai onkohan :'(, joopS :p... :D! Joo Matskulle lähetin autoihin liittyvää säkäriä :), sekin khyllä varmaan TOD kelpaisi =), tai siis kelpaa =), FUCK YEAH B), mutta siitä sitten joskus myöhemmin :saint:, nyt keskitytään itse typyyn/leikkiautoon =)... B), joopS :p... :D!


Autoja ja typyjä siis riittää =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!