maanantai 7. elokuuta 2023

R.I.P. William Friedkin (1935-2023)

Suru-uutisia jälleen rapakon takaa nimittäin elokuvien Manaaja..., The Rules of Engagment ja The Hunted ohjaaja William Friedkin on kuollut. Kepeät mullat ja lepää rauhassa William Friedkin🌺.

Päivän leffa

The Saint - Pyhimys leffaa haettiin Mikä elokuva? blogauksessa. Valitsemassani kuvassa oli 27. heinäkuuta syntymäpäiviään viettänyt Rade Serbedzia. Nyt kun vastaus on paljastettu niin ei kait sitten muuta kuin leffan pariin. 

Vastaus tuli ja se on: -"Ei hajuakaan"

Oli selkeästi hieman hankalampi tälläkertaa Mikä elokuva? arvoitus. Kait se on sitten paljastettava vastaus. Päivän leffa blogauksessahan se sitten selviää mikä tulee heti seuraavaksi. 

Mikä elokuva?

 Saatoin ehkä jo vihjata illan leffasta omassa Hulkin blogissani..., mutta jos törmää tähän blogaukseen ekana niin sitten vaan veikkaamaan. Valitsin kuvan missä ei näy päätähteä.

"Uusi viikko, uudet kujeet", siltikin... :x

Joo, vaikka Hulk teki paluun (hiAnolla kuvalla 😊) - ja mun oli tarkoitus palata myös, niin... 😵 Noh, tämä on melkein kun työtä - joten... No loma maistuu! 😎 Ja yleensä sitä (lomaa) haluaa jatkaa, jos se vaan on mahdollista. Ja nyt se on, voisi vaikka kuukauden olla poissa 😇 Ei se khyllä Hulkille olisi kivaa, ja meidän ennätys yritykselle 😕 Mutta, no toisen viikon pidän vielä lomaa 😈


Mutta se ei tarkoita, ettenkö lukisi blogia (ja kommentoisi, jos semmoiseen on aihetta) :) Eikä tämä mikään 'virallinen' loma ole, jos tulee jotain PAKOttavaa tarvetta blogata - niin khyllä mä sitten blogaan... Mutta näillä näkymin palaan vasta ensi viikon maanantaina...

Päivän juoma(t)

Kauppakeskus Redin K-marketista ostin tollasen Tuorepuristettu appelsiini pullon.
Ja hörppykuva oli tietysti otettava. Mehun join kyllä ykkösellä alas koska tarvitsen pullon toiseen tarkoitukseen..., mutta siitä sitten lisää omassa blogauksessaan. 
Kalasataman Pizza & Burger ravintolassa otin sitten ruokajuomaksi tollasen Fanta Lemon pullon.
Ja olihan siitäkin otettava tollanen hörppykuva. Nyt tosin oli unohtunut aurinkolasit ylle..., mutta eipä haittaa. Tyylikäs kuva tuli😎.

Päivän ruoka

Tulipa käytyä syömässä Kalasataman Pizza & Burger ravintolassa ja söin listalta tälläkertaa tuon BBQ Burger aterian.
Siinä vielä ateria lautasella tarjottuna. Kyllä oli varsin herkullinen purilainen. Vielä ei ole tarvinnut pettyä. Eikä tuskin jatkossakaan muiden kohdalla.

London, Day 1: Extra ruoka

Ekalle illalle oli varattu pöytä Orient London ravintolasta missä oltiin myös kahdella edellisellä reissulla.
Siinä minun tilaamani annos - 4 kpl kasvis kevätkääryleitä ja roasted Duck (Half). Tuo -"half" -viittaa siihen että ankka oli saatavissa kolmessa eri koossa -half - quarter -ja whole. Ite otin tuon quarterin vaikka houkutteli kyllä aluksi tuo whole..., mutta kaverit sanoi että en tulisi jaksamaan sitä.
Ja tottakai kiinalaisessa ravintolassa pitää tilata riisiä. Tämä oli nimellä Egg fried Rice

Tässä oli Lontootarinan päivän 1 kuvat - huomenna sitten jatkuu päivän 2 kuvilla.

London, Day 1: Päivän makee(t) kuva(t)

Tuli napattua kuva muutamasta maamerkistä mitkä mielsin aika makeiksi - siinä tollanen hieno veistos rakennuksen seinässä.
Alueella missä asuttiin oli tollanen rakennus minkä julkisivulla oli pätkä mikä näytti kuin talo repeäisi keskeltä.
Sitten ollaankin Lontoon Chinatownissa missä oli napattava kuva tuosta Kiinalaisesta porttikongista. Kuvasin sen myös 2019 -ja 2022 matkoilla.
Sitten osui silmään tollanen hieno kuningaskalastaja teemainen kuva ja otin siitä kuvan ihan isää ajatellen.
Sitten oli otettava kuva vielä tollasesta näyttävästä Harry Potter and the Cursed Child mainosviritelmästä.

London, Day 1: Päivän luontokuva(t)

Perillä Lontoossa eka mistä otin kuvan oli tollanen paikallinen kyyhky🐦.
Siinä oli toinenkin kyyhky joten siitäkin oli otettava kuva. Arvostan että pysyivät aloillaan kuvaa ottaessa. Varsin onnistuneet kuvat sain molemmista.

London, Day 1: Päivän jälkiruoka

Jälkiruoaksi lennolla otin tollasen aunt Madel's Apple & Cinnamon Muffinsin.
Näillä eväillä pärjäsi hyvin lennolla.

London, Day 1: Päivän juoma

Juomana otin lennolla tollasen karpalomehun koska se oli ilmainen.
Maksullisista juomista otin tollasen Dairy Cream liköörin. Ei muuta lisättävää tähän.

London, Day 1: Päivän ruoka

Lentomatkalla Helsinki-Lontoo tuli otettua Instant My Pasta.
Ihan kelpo pika Carbonara pasta. Tämän otin myös viimevuoden Lontooreissun lennolla.

London Story, Day 1

Tänään sitten rysähtää ensimmäinen osa Lontoonmatkatarinasta seuraavin otsikoin. 

  • London, Day 1: Päivän ruoka
  • London, Day 1: Päivän juoma
  • London, Day 1: Päivän jälkiruoka 
  • London, Day 1: Päivän luontokuva(t)
  • London, Day 1: Päivän makee(t) kuva(t)
  • London, Day 1: Extra ruoka 

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista Reindeer Games..., Monster..., Mad Max: Fury Road ja Fast and the Furious X tuttu Charlize Theron täyttää tänään 48-vuotta. Elokuvista RoboCop (2014)..., Three Billboards Outside Edding, Missouri ja Geostorm tuttu Abbie Cornish täyttää tänään 41-vuotta. Elokuvista Cobra..., Just Mattied ja The Sentinel tuttu David Rasche täyttää tänään 79-vuotta. Sarjasta Seinfeld ja elokuvista Basic Instinct..., Jurassic Park..., Space Jam ja Rat Race tuttu Wayne Knight (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa) täyttää tänään 68-vuotta. Elokuvista Gremlins 2: New Breed..., Batman & Robin ja Shazam! tuttu John Glover täyttää tänään 79-vuotta. Sarjoista X-Files Californication ja elokuvista Evolution ja The Estate tuttu David Duchovny täyttää tänään täyttää tänään 63-vuotta. Sarjasta Lost ja elokuvista The Matrix Reloaded ja Sabotage tuttu Harold Perrineau täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Saw elokuvista tuttu Tobin Bell täyttää tänään 81-vuotta. Sitten vielä elokuvista Man of Steel..., Knives Out ja Amsterdam tuttu Michael Shannon täyttää tänään 49-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.