sunnuntai 25. marraskuuta 2007

Joo Jake the Ape/Hulk...


Joo Hulk ei nyt päässy blogaamaan mielipidettä tosta nimestä kun..., noh, ite kertokoot kun netin ääreen pääsee (kuten halusikin) :), joka ei saata vielä huomenna (eikä edes välttämättä ylihuomennakaan) tapahtua kun netin ääreen ei välttämättä/luultavasti päästä (niin Hulk) :/... :'(, mutta pääasia että joskus sitten :saint:, joopS :p... :D! Mutta puh-elimessä (:p... :D) Hulk jo sanoi että on mielummin "Hulk", joten, muokkasin sen jo ite "Hulkiksi" =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Mutta entäs sitten noi tagit, "Jake The Ape"KO/KÖ (:p... :D) lähtee vai pois sieltä :)... :/... :'(, paitsi videossahan khyllä on "Jake The Ape" :saint:, mutta..., joopS :p... :D! No mutta...

Ei blogaamista itQ -kuva (Bloggerin kautta väliaikasesti ku IS kusee :|...)!


...Öööö, nuQ...? No sitäpä hyvinkin :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D!

MatoApinan oma Hulk TV:ssä :o!

Oma Hulkkimmehan päätyi jonkun aikaa sitten Huomenta Suomen haastattelemaksi kadulla päätyen siten telkkariin :o, joten lupasimme pistää tuon pätkän Youtubeen kaikkien nähtäväksi B). Sitä onkin jo ainakin yksi Tilttiläinen kovasti kaipaillut, joten nyt se on siellä nähtävissä. Kaikki heti paikalla katsomaan =)... :P!

Jake the Ape on TV (Huomenta Suomi)


Pitää vielä esittää TV-starallemme (:p... :D) yksi kyssäri: Haluatko että videon nimessä on "Jake the Ape" vai "Hulk"? Jake the Ape ei sekotu oikeaan Hulkkiin, mutta toisaalta Hulk nimellä voi saada videolle enemmän katsojia B)... :D!

Päivän pilanimi

Leffa olisi paljon parempi, jos naispääosaan olisi pistetty joku läski ja leffalle annettu nimeksi...
...

Tyttö sinä olet tähti............................Tyttö sinä olet tuhti

Kotimaista pa5kaa :x... -HYI vi... -Joop[b]s[/b]...

(Tyttö sinä olet tähti)

Koskettava ja humoristinen draamakomedia unelmista ja rakkaudesta palkittiin Jussi-gaalassa vuoden parhaan kotimaisen elokuvan yleisöäänestyksen voittajana. Täydellisen perheen tytär Nelli (Pamela Tola) haaveilee urasta laulajana, vaikka vanhemmat toivovat hänestä lääkäriä. Satunnainen kohtaaminen muusikko-dj Sunen (Samuli Vauramo) kanssa muuttaa Nellin elämässä kaiken. Sekä yleisö- että arvostelumenestykseksi kohonnut Tyttö sinä olet tähti huomioitiin keväällä 2006 sensaatiomaisesti kahdeksalla Jussi-palkintoehdokkuudella. Pääosissa: Pamela Tola, Samuli Vauramo, Joonas Saartamo, Eero Milonoff, Elena Leeve, Jussi Nikkilä, Mikko Kouki, Mikko Leppilampi. Ohjaaja: Dome Karukoski. (96')
...
Miksi edes mainostan tätä -hyi..., joops. -No ehkä siksi, kun sain leffan nimestä hyvän pilanimi-idean. -No, se selviäää sit next.

High School Musical 2 telkusta

(High School Musical 2 USA 2007, 102')

Ohjaaja: Kenny Ortega. Disney-yhtiön suositun ja hauskan koulumusikaalin jatko-osassa lukionuoret viettävät kesälomaa romanssien, kesätöiden ja paikallisessa lomakeskuksessa järjestettävän musiikkikilpailun parissa.
...
Tyttöystävä kun tykkää tanssileffoista, niin sille vois joululahjaksi harkita tätä DVD:lle -sekä ykkösen, että tän. Ite en kyllä koskaan tulis hipaisemaankaan moiseen, mutta kait on uhrauduttava tyttöystävän takia. -Ja mitä leffaan tänään telkusta, TOD jää väliin. Piti nyt vain tyttöystävän joululahjan muodossa mainostaa leffaa.

Sunnuntain typy

Miksi moinen ilme :|...:/? -No, eikös sitten vain mennä bloggeriin ottamaan selvää, jookosta?
No sehän on vain sepittämässä toivettaan, että roiskauttaisin mällini hänen päälleen :p...:D. -Minulla kun roiskahti jo heti kättelyssä housuun. -"Halusin mällit päälleni, mutta nyt ei taida enää laueta, kun pamahdit jo housuihisi" -hän sanoo. -Joops.

Lapsuuteni luuserina (Everybody hates Chris)

Kausi 2, jakso 20/22: Kaikki vihaavat tuhmia vitsejä. Chris kuuntelee salaa aikuisille tarkoitettuja juttuja ja alkaa kertoa tuhmia vitsejä koulussa. Rochelle järjestää äidilleen treffit, jotta tämä ei aina puuttuisi kodinhoitoon.
...
Hmm. -Voisi jopa harkita katsoa. Hauskalta kun kuulostaa. -Nyt pitää sit kans muistaa.

(C.S.I.: New York)

Telkku.comissa ei C.S.I.: New Yorkin selostuksissa lukenut tänään muuta kuin jakson nimi "kuoleman kierre", joten nyt ei tule perinteistä muistutusta kausineen ja jaksonumeroineen. -Joops. -Mutta kattoo jaksaako katsoa sillä huomen on taas aikanen herätys ja silleen. Ellei nyt sitten väkisten haluta herätä ajoissa väsyneenä. -En kuitenkaan haluisi missata suosikki sarjaani. -Eli katson illan ohjelman.



No mutta onneksi TV.comista löytyy seloste B), mutta englanniks (vaan) :'(, huoh |O, mutta parempi se kun ei mitään :), joopS :p... :D!


Kausi 3, jakso 5/24: Kuoleman kierre. The CSI's handle to puzzling cases; Carensa is a young Suicide Girl who at 17, wanted a change of scenery and to become a Suicide girl, at 18 she gets her wish only to lose her life. Chopper, a rising street basketball star, a homeless man trying to change his life for the better is killed and leaves a painful trail of blood which leaves Mac to figure out where and how he died.