keskiviikko 11. heinäkuuta 2007

Eilinen tosiaan uhrattiin :)... :'(... :p... :D!


Joo sinne nyt heitin DVD listan sekä linkitin sen bannerin alle ja nyt saatiin kuvakin sille vielä =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEEEeee :D! Joo mutta tekstin muokkaus on varmaan tarpeen :/... :'(, eli muokkaamaan vaan kun ehtii/jaksaa :), joopS :p... :D!


Tontsa himoitsee Hulkin DVD:itä - kuva!


Tontsa himoitsee Hulkin DVD:itä blogissaan -kuva!


Niin, joopS, ÖÖÖöööh, jepS, jepulis :p, EHEHHEEEEeeee :D!

Keskiviikon typy!

Sabrina Rojas :|... kuka #&%£$!* se on :x... :D? No who cares kun on hyvännäköinen typy joka on suihkussa alasti =), joten ei muuta kun sekaan vaan kastumaan ensin suihkun voimasta :), sitten Sabrinan squirteistä :o ja lopuksi omista :x... EHEHEHEHEHEE :D!

Golden shower :x? :D!

(CSI: New York)


Katujen kasvatit. Mies tunnustaa Macille vanhan murhan ennen kuin ampuu itsensä. Danny ja Stella tutkivat kalliisiin puhelintyttöihin mieltyneen liikemiehen kuolemaa.
...

Mökin hieman vanhentuneella telkkarilla joudun katsomaan, mutta PAkKO kestää. Huomenna sit pääsee taas omalla kunnon -tai ainakin hieman paremmalla telkkarilla -pääsen katselemaan ohjelmia.

Uusix meni :o?!?!?


Ei ollu mun vuoro edes :o, extra typy sekotti :|... :ashamed:... :'(... :p... :D! Eli Matsku vaan blogasee, blogaan tässä olleen sit huomenna uudestaan :)... :ashamed:... :'(... :p... :D! Joo eli uusi blogaus vaan, tän voi poistaa...


PS.Kommentti/kommentit (vastasin takas) on tallessa B)... :p... :D!

Ei sekotella :|... :'(... :p... :D!

---------------

M: :o! Meni muhunkin täydestä kun ei oo muistutuksia :'(... :D! Mutta eiköhän tää säästetä jos kerran Snorlaxilla ei maistu :P...

Leonardo said...
No kohta se herää ja tuhoaa pari muutakin :'(, TSII-SUS :|, mutta testataan =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEEEeeeeee :D!