lauantai 4. lokakuuta 2008

Levelerille vaan voitto

Tontsan kaa yhdessä tuomaroitiin ja tultiin siihen tulokseen, että kyllä se voitto nyt Leverelille menee -niinku olis varmaan äänestyksessäkin mennyt, joten onneksi olkoon vaan ja uutta aihetta kehiin. -Kiitos.

Päivän pilanimi

Eilen tuli tosiaan käytyä katsomassa tuo Vin Dieselin uutuusrymistely Babylon A.D. -arvostelut sitten myöhemmin. -Siitä sainkin LOiSTavan pilanimen, johon en nyt valitettavasti vaan keksi mitään päävitsiä joka johtaa itse pilanimeen, joka nyt sitten on...
...

Babylon A.D.....................................Pöpilän A.D.H.D.

Hulk the Artist, not a Judge

Eiköhän kuva sen jo melko selkeästi kerro, mutta vahvistetaan nyt vielä, että meitsi pysyis mielellään pois tuomaripelista ja pysyttelis taiteilijana, jos vain sopii?

Lauantain typy!


Jahas :p, eipä ole kovin epäselvää mitä typy haluaa :saint:, mutta...


...jos se muka on :o, niin, no miltä kuulostaisi takaapäin panot heinäpaalin (vai minkä lie :p...) päällä :x... *SYDÄN*, no sitä minäkin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Tänään vai sitten ois bailut edessä :saint:...


No ei muuta kun innolla niitä odottelemaan =)...

Bile typ... (:p... :D) :saint: -kuva!

PS. Joo kuten säkärillä ilmotin :saint:... :p... :D, niin tuun omalla kyydillä sitten Hulkille (jolle vielä soittelen monelta ois sopiva aika) :), joopS :p... :D!


...mitäpä sitä muuta lisäilemään :x... *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Se on Hulkin aika tuomaroida :saint:... :p... :D!


Joo eiköhän Leveler sen taas vienyt :)... :/... :'(... :p... :D, mutta, no jos me kerran tänään tavataan niin sitähän voi vielä sitten miettiä koko MatoApina teamin toimella =), mutta...

Hulk tuomarina :saint:... :p... :D -kuva!


...tässä sitä on ihan turha enään miettiä :x, varsinkaan mun :'(, joopS :p... :D!