maanantai 26. toukokuuta 2008

Päivän *kröhöm* kuva!

Vaikka otsikossa lukeekin *kröhöm*, niin eiköhän tämän päivän, huomisen ja ylihuomisen päivän kuvat (jotka siis varaan B)) sovi tilttiinkin ihan sellaisinaan :saint:... :whistle:, puhumattakaan tänne eli bloggeriin B).

En viitsi ruveta rautalangasta vääntämään mitä *kröhömiä* kuvassa tapahtui ennen päälle värittämistä :D, koska eiköhän sen jokainen itse melko pian hoksaa ;)... jos ei tästä, niin ainakin tulevista samanlaisista kuvista :P.

Maanantain typy(t)!


Vai että twosomea on luvassa =), no mikäpäs siinä *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Mutta minkälaista :saint:, no selvittämään B)...


No rappusilla sitä ilmeisesti typyt haluaa :saint:, joten..., no ei muuta kun housut alas ja typyjä jyystämään rappusille *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Miksi pitää tommosissa hankalissa paikoissa :x... :|..., tai no, pääasiahan on että kuhan saa *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Desperate Housewives / Californication

Uusin silmin. Bree ja Katherine joutuvat ystäviensä kauhuksi yhteistyöhön. Syyllisyys riivaa Orsonia, ja Lynetten ihastus Rick palaa kaupunkiin. Amerikkalainen draamasarja. 4. tuotantokausi.
...

Sivu kääntyy. Hank saa tietää Mian varastaneen hänen romaaninsa. Karen järkyttyy, kun Becca ilmoittaa haluavansa muuttaa isänsä luo. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi.

Troy (2004)

(Troy)

Brad Pitt on tarunomainen soturi Akhilleus, joka osallistuu kreikkalaisista heimoista kootun jättiarmeijan kanssa Troijan sotaan. Tapahtumat käynnistyvät, kun kreikkalaisten vieraana ollut troijalaisprinssi Paris houkuttelee mukaansa Spartan kuninkaan Menelaoksen häikäisevän kauniin vaimon Helenan. Palkittu elokuva perustuu Homeroksen Ilias-teokseen. Ohjaaja: Wolfgang Petersen, USA 2004. (156') Pääosissa: Brad Pitt, Eric Bana, Orlando Bloom, Diane Kruger, Brian Cox, Sean Bean, Brendan Gleeson, Saffron Burrows, Peter O'Toole, Julie Christie. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.

Päivän makee kuva

Tollanen makee kuva löytyi. -Sopii hyvin ainakin tänne Bloggeriin kun täällä on valkoinen tausta blogisivulla. -Näyttää kuin nyrkki iskeytyisi sen läpi.