torstai 29. syyskuuta 2016

Uusin South Park jakso tuli katsottua

Hallelujah -sainpa sittenkin katsottua uusimman South Park jakson -sain katsottua sen mobiilinetin kautta. -Mitä itse jaksoon -taas vatvottiin samaa teemaa ja tälläkertaa ei ollut niin hauska kuin edellinen jakso. -Mutta pääasia että sain katsottua.

Ensi-illat maanantaille, 3.10.

Huomenna lähden sukulaisten kanssa yksiin talkoisiin mökille Mikkeliin aikaisesta aamusta ja oletan että sielä menee koko viikonloppu -joten saan blogaistua perjantain ensi-illat luultavasti vasta 3.10. maanantaina. -Ei mulla muuta.

Päivän taidekuva

 Piirsinpä yks päivä tollasen suomenlippua pitelevän Velociraptorin ja pistin sen sitten kehyksiin. -Teos ei suinkaan ole nähtävissä omassa kotonani...
...-vaan kävinpä kiinnittämässä sen Sörnäisten metroaseman sisäänkäynnin ikkunaan kaksipuoleisella teipillä. -Kävin sen siihen eilen pistämässä ja kyllä se vielä tänään sielä oli minne sen jätin. -Toivottavasti ei oteta alas siitä.

No South Park tonight (ällöttävä kuva)

Vittulauta saatana -en pääse katsomaan uusinta South Park jaksoa perinteiseltä sivulta kun ruutuun tulee tollanen huomautus mikä on oheisessa kuvassa nähtävissä. -Yritin katsoa jaksoa muualta..., mutta osoittautui yhtä mahdottomaksi. -Jää nyt sitten uusi jakso näkemättä. -Outoa oli että kun yritin katsoa edellistä jaksoa niin sen sivusto pisti normaalisti pyörimään ongelmitta. -Toivottavasti korjaantuu toi kusahdus jotta pääsen katsomaan ton uusimman jakson.