keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Blogimainostusta blogissa :D

Mainostinpa sitten näitä Bloggerin blogeja hieman sielä Netlogin blogissani. -Pitihän nyt sinnekin saada joku blogaus tehtyä. -Luultavasti jäi kyllä sitten ekaksi ja viimeiseksi blogaukseksi sinne blogiin. -Kunhan nyt yhden blogauksen halusin pistää sinne kokeeksi.

Tollanen kuva tuli muokattua sitä blogausta varten -Hjei =)...B)...:)...!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111

Warm Tea and The Descent: Part 2

Pientä flunssaa taas ilmassa -joten eiköhän hoideta ittemme kuntoon kuumalla teellä -ja oteta mukava lepoasento sohvalta ja katsota eilen ostamani kauhupätkä -The Descent: Part 2. -Näin tehkäämme -ja toivotaan että flunssa hellittää viikonloppuun mennessä.

Päivän "Ghostbusters" typy 2/6

Samaiselta sivulta löytyi myös eiliseen verrattuna paljon pehmeämpi kuva..., mutta sekin kelpaa kuitenkin päivän typyksi. -Typy matkii selvästi Sigourney Weaverin hahmoa ykkösleffasta kun tämä oli riivattuna. -Kyllä vastaisin -"kyllä" -jos tämä typy kysyisi -"are you the keymaster?"... -Ja sen sijaan että muututtaisiin -"koiriksi" -kuten siinä ykkösleffassa -voisin vetää tota typyä koiratyyliin (doggy-style)...

Miehen puolikkaat / The Simpsons / C.S.I.

Mitäs hauskaa illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Eroahdistusta?. Jake on pitkään ollut pahantuulinen ja masentunut. Judith, Alan ja Charlie kuskaavat poikaa jopa lastenpsykiatrille saakka, mutta mitään vikaa ei tunnu löytyvän. Onneksi on olemassa kodinhoitaja Berta. Jaksossa vierailee näyttelijä Jane Lynch!
...
Kuulostaapa hauskalta :).. -Entäpä sitten illan Simpsoneissa..., mitäs kivaa siinä olisi tänään luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Vauvakuumetta. Homer tekeytyy Selman aviomieheksi, jotta tämä saisi adoptoitua lapsen Kiinasta.
...
Hauskalta kuulostaapi :).. -Ja mitäs jännää illan CSI:ssä tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...

Kaato.
Murhan uhrin pää vieriin pallokourusta kesken keilaturnauksen. Miehensä murhasta tuomittu vaimo tekee itsemurhan ja Langston ottaa todisteet uudelleen tarkastelun alle. Amerikkalainen rikosdraama, jossa seurataan rikospaikkatutkijoiden työtä Las Vegasissa. Kymmenes tuotantokausi.

...
Boksia TOD innolla odotellessa =).. -Mitä illan muihin ohjelmiin -odotan suurella innolla =)...:)...