tiistai 1. tammikuuta 2008

Vuoden ensimmäiset typyt!

Mmm :P, kuvassahan on vähän samantapainen meininki kuin eilien Hulkilla uudenvuoden bileissä =)! Mutta varsinkin täällä bloggerissa maisemat on huomattavasti paremmat =)... :D... :whistle:, tosin yhtä pitkälle ei vielä vaatteiden vähyyden suhteen olla päästy :/, joten tarjoudun avittamaan päälimmäistä typyä jättimäisten "pommien purkamisessa" (:D) :saint:, päätyen lopulta itse sandwichiin alastomien typyjen väliin B), FUCK YEAH :D! Kyllä kelpaa aloittaa uusi vuosi terveellisellä typyvoileivällä :saint:... :D!

(Prison Berak)

Kausi 2, jakso 19/22: Viimeinen oljenkorsi. Veljeksillä on enää viimeinen oljenkorsi käyttämättä Lincolnin pelastamiseksi. Jos he epäonnistuvat, peli on menetetty. Wheeler saa vihiä Mahonen epäilyttävästä toiminnasta. Vapaudestaan iloitsevaa Sucrea odottaa ikävä yllätys.
...
Vuoden ensimmäinen TV-ohjelmamuistutus, olkaa hyvät. -No, vanha tuttu PAKOhan se. Tollasta olis tänään luvassa.

Oli ihan SIKA HAUSKAA!!!

Oli kyllä hervottoman hauskat bileet -ihan SIKA hauskat :saint:...B)... -Kyllä ehdottomasti uudestaan joskus vastaavanlaiset pitää kyllä järjestää.n -TOD :x...:x <---(täysin vakavissaan). -Odotan kyllä innolla tarinaa ja TOD hauskoja kuvia.

Päivän (liikkuva :p... :D)kuva ja typymuistutus!


No mitäpä sitä kuvaan lisäämään :saint:, paitsi "EHEEHEEeee :D" ja että Matskun vuorohan se on tänään, ÖÖÖööö :p, laittaa (:/... :'(... :p... :D) typy =), FUCK YE..., joopS :p... :D! Joo ja kai eilisistä bileistäkin vois jotain sanoa =), hemmetin hauskaa khyllä oli =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Tarinaa pitäis khyllä EHDOTTOMASTI päästä tekemään :saint:...


Päivän kuva ja typymuistutus -(liikkuva :p...:D)kuva!

PS.Vuoden ensimmäinen blogaus muuten =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


...jota (tarinaa) ja typyä *köhi* (:p... :D) pystyssä odotellessa =)!