perjantai 8. kesäkuuta 2012

Perjantain ensi-iltaleffa

Snow White and the Huntsman

Taas vain yksi ensi-iltaleffa :|...:/... -Mutta mitä leffaan -kyllä TOD kiinnostaa näöhdä. -Vaikuttaa paljon laadukkaammalta kuin tämä toinen Lumikkileffa mikä nyt on ollu teattereissa -Mirror Mirror -missä nähdään Julia Roberts pahana kuningattarena. -Tuli se käytyä kattomassa -ja oli kyllä pienoinen pettymys. -Toivon hartaasti että tämä Lumikkileffa olisi hieman parempi.

Korkeasaaressa olin tänään

 Leffaillan startiksi oli tarkoitus tänään mennä MatoApina tiimillä kattomaan viime viikolla ensi-iltansa saanut Prometheus sci-fi jännäri..., mutta se jäi nyt minun (Hulk) osaltani väliin -kuten eilisestä blogauksesta kävi ilmi. -Tyttöystävän kanssa tuli nimittäin käytyä Korkeasaaressa -ja sielähän tuli sitten kierreltyä kunnolla pitkään.
 Elukoiden näkemisen osalta reissu kyllä osoittautui pienoiseksi pettymykseksi sillä kaikki eläimet vaan lötkötti laiskoina -kuten yllä olevan kuvan leijona.
 Jopa riikinkukko vaan makoili rennosti nurmella. -Vieläpä vapaana liikkuva sellainen. -Eikä välittänyt tippaakaan kun tulin viereen ottamaan kuvaa. -Olisi nyt levittänyt uhkaavasti ne sulkansa. -Mutta ei.
Karhuistakaan ei kyllä ollut mihinkään. -Nekin mokomat vaan löhöilivät sielä vierekkäin. -Facebookissa vitsailinkin -että ainoat aktiiviset -"otukset" -mitä sielä näimme oli kaksi lasta jotka leikkivät leikkikentällä lähellä karhuhäkkejä. -Mutta muuten oli kyllä varsin mukava päivä -eikä harmita yhtään että missasin leffan sen takia. -Vaikka olenkin leffafriikki.

Leffailta @ MatoApina HQ 2012

Pitkästä aikaa taas MatoApina leffailtaa. -Tosin tämän kertainen leffailta alkoi minun (Hulk) osaltani hieman eri merkeissä. -Siitä voisikin kertoa enemmän erillisen blogauksen muodossa.