perjantai 8. elokuuta 2008

Perjantain typy!

Jep jep, nyt ei mitään läppää irtoa, mutta eipä tarvikkaan... Pääasia nimittäin on kuuma typy vähissä vaatteissa :saint:, OH YEAH BABY B)... :D! Alaosa nyt vaan puuttuu :/, mutta sille onkin hyvä syy :saint:, jonka voinette arvata aiempien läppiemme perusteella ;)... :D!

Siis se että mä jyystän typyä parhaillaan ;)... B)... :D!

Perjantain ensi-ilta Nro 3

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

Tämähän tuli jo nähtyä ennakossa, joten nyt en voi muuta kuin jakaa lisää kehuja. -Itse voisin harkita uudelleen meneväni ja yrittää vanhempia saada mukaan. -Ehkä jopa koko perheen voimin, sisko ja veli myös mukaan.

Perjantain ensi-ilta Nro 2

Fireflies in the Garden

Siteerataanpa samantien edellisen leffan tekstit, kun ei tästä ole mitään uutta sanottavaa...
...

"Tämä leffa kuuluu sarjaan "ei kiitos"-elokuvat, joita en mistään hinnasta halua nähdä -en teattereissa, enkä DVD:ltä. -Lukijoita kiinnostaa varmaan paljon lukea tällasia esittelyitä, mutta kerron vain oman kantani mitä itse ajattelen elokuvasta."
...

Ja tuota tekstin tynkää voikin sitten jatkossa käyttää kaikkiin "ei kiitos"-sarjaan kuuluviin elokuviin. Niitä kun pukkaa tulemaan niin paljon, niin miksi nyt heittää samaa virttä eri muodossa.

Perjantain ensi-ilta Nro 1

Kautokeino-opprøret

Tämä leffa kuuluu sarjaan "ei kiitos"-elokuvat, joita en mistään hinnasta halua nähdä -en teattereissa, enkä DVD:ltä. -Lukijoita kiinnostaa varmaan paljon lukea tällasia esittelyitä, mutta kerron vain oman kantani mitä itse ajattelen elokuvasta.

Päivän kuva <3... :saint:... B)... :p... :D!


Joo kuten otsikko kertoo :saint:... :confused:, niin khyllä tää kuva kelpaisi muuksikin (esim. makeeksi kuvaksi) B), mutta, no tän kuvan pääasia on hauskuus (ainakin mun mielestä :p, niin tää kuva on siis hauska :D...), joten olkoot tää nyt pelkkä päivän kuva vaan :)... :/... :'(, joopS :p, EHEHHEEEEeeeeeee :D! Joo eli siis :p...

Päivän hauska, kuten vähän muutakin :saint:... :p... :D, kuva B), joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D -kuva!


...päivän kuva oli siis tässä :), ansaitusti =), TOD *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Päivän makee kuva <3 <3 <3... B) B) B)... :p... :D!


Joopa joo :saint:, totanoin :p, no sanalla sanoen IHAN V|TUN MAKEETA *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo mitäpä tässä nyt sitä muuta höpisemään :saint:...

Päivän TOD makee "AAAAAAaaaaaah" *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D -kuva!


...ei muuta kun ihailemaan itseään uudestaan ja uudestaan B)... :p... :D, AAAAAAaaaaaah (:p... :D) *SYDÄN*...

Päivän ällöttävä kuva :o... :saint:... :p... :D!


Joo jonku aikaa oon tässä harkinnu että vois tehdä "päivän ällöttävä" jutun tänne blogiin kun on aika moniin niin ällöttäviin kuviin törmännyt :saint:... :|... :'(... :p... :D, mutta eipä ne google/mitkä lie (:p... :D) kuvat ole tarpeeksi innostaneet :/, mutta, no omat kuvat TOD innostaa B), kuten näkyy :saint:, aika goddamn ällöttävä ötökkä tuli kuvattua mökillä :|... :o... :'(... :p... :D! Joo onhan sitä ällöttävempiäkin ötököitä nähnyt :saint:, kuvattuakin tuli nyt mökillä ehkä pari tätä ällömpääkin (joita blogailen myöhemmin) :saint:, mutta onhan toikin nyt ihan V|TUN ÄLLÖTTÄVÄ :|, ainakin jos(/kun :p...) multa kysytään :saint:... :'(, joopS :p... :D! Joo eli lisää mökkiötököitä on luvassa siis jatkossa :saint:, kuten on myös ihan niitä google kuviakin :)... :/... :'(... :p... :D, kuten muitakin omia äklö kuvia B)... :p... :D, mutta...

Päivän ällöttävä mökkielukka :saint:... :|... :o... :'(... :p... :D -kuva!


...nyt yrjöämään :saint:... :|... :o... :p... :D, vielä loppuun sanoen että: HYI H3LVETTI :|!