maanantai 31. lokakuuta 2022

Päivän leffa (by Tontsa)

Mitäköhän tällä kertaa luvassa? Warner Bros. Pictures -logo on ainakin kuvassa, mutta sen tarkempaa tietoa ei ole...

Kunnes nyt tuli paljastava vihje 😇😁

Justice League (2017)

Noooh, mitähän tästä sanoisi... Kai aloittaa siitä, että khyllä Marvel (eritoten Avengers: Infinity War (2018) & Endgame (2019) -leffat) on paljon parempi(a). Ei etteikö tämä olisi huono, mutta... Vähän halvalta kopiolta tuntuu. Mitäpä sitä muuta sanomaan, ihan näyttävää toimintaa! 😎


Mutta kun jää kakkoseksi jollekin toiselle, niin sitten vaan jää... Ei etteikö tälle olisi 'tarvetta', ihan katottava leffa oli! :) Ja ties mitä tulevaisuudessa tulee olemaan =)

Päivän jälkiruoka (by Tontsa)

Tämmöinen jälkiruoka tällä kertaa! 😋 Ei karkkia?! 😱😳😋😁 Tai ehkä söin salaa niitäkin (karkkeja) 😎😅 Mutta tosiaan Poppies Profiteroles - tuulihatut tutummin, oli tällä kertaa. Ja, khyllä kelpas - on nää hyviä! 😊


Sitten vaan kohti illan leffaa - mikäköhän mahtaa olla, se selviää seuraavassa blogauksessa... :saint:

Päivän juoma

Ei limua, tai energiajuomaa?! 😱😳😋😁 No ei tosiaan, mehua tällä kertaa luvassa. Pitäähän sitä vaihdella juomia, ja yrittää juoda terveellistä vaihtoehtoa! Onhan tässäkin khyllä sokeria, mutta... Tämän alemmas (😂) en vajoa 😡😞😓😋😀 Juoma tosiaan Marli Juissi Seka, ihan kelpo juoma! Kesällä tätä(kin) tuli juotua paljon, kuten myös muita mehuja. Mutta säät kun kylmeni, niin ei enään mehu oikein maistunut. Tai ei ollut jano, siis... Mutta khyllä näitä välillä huvittaa juoda, talvellakin.


Että sellaista, khyl kelpaa - vaik limu kelpais enemmän .saint: :'( :P :D

Päivän ruoka(-ainekset) (by Tontsa)

Siinäpä lepää ruoka-ainekset, ja näkyy siellä myös juoma & jälkiruoka, mutta niistä sitten erikseen...

Tämä on vaan ruoka blogaus. Siinähän se on valmiina; riisi 'la bolognese 😇 Khyl kelpaa/kelpas! 😋 Eilen uhkailin (😁) että mitäköhän tänään tulee 'jämä' jauhelihasta, ja...


...tässähän se näkyy, herkullinen ateria tuli! =) Jälkkärikin näkyy (molemmissa) kuvassa, mutta siitä tosiaan erikseen :)

Halloween extra makee kuva

Olipa nyt lisättävä Halloween extra makee kuva tonne Halloween otsikoihin kun satuin Facebookissa törmäämään tollaseen TODellakin aika makeeseen Jurassic World teemaiseen Halloween kuvaan. No mutta - kertyypähän ainakin blogauksia mikä on hyvä mikäli tavoittelee 1000 blogausta vielä tämän vuoden aikana. 

Päivän "Halloween" leffa

Halloween leffana menen tänään katsomaan David Cronbergin uutuusfilmin - Crimes of the Future.
Se kuuluukin Finnkinon Halloween kauhuelokuviin ja kuten oheisesta kuvasta voi nähdä olen merkannut ✔️ merkillä ne leffat mitkä olen jo nähnyt. 

Päivän jälkiruoka

Jälkiruokana oli sitten tarjolla omenapiirakkaa. Hyvää oli tämäkin.

Päivän ruoka

Vanhempien luona tuli taas poikettua kun kävin hakemassa erään asian mikä eilen ei ollut vielä saatavissa. Siitä sitten lisää omassa Hulkin blogissani. Mutta päivän ruokaan. Sain sitten samalla reissulla pikku lounaan ja se oli lautasellinen eilisiä vihanneksia ja riisiä. Uutuutena oli noi nakit. Kyllä tää kelpaa päivän ruoasta.

Happy Birthday & R.I.P. John Candy

Tänään olisi legendaarisen kanadalaiskoomikko John Candyn syntymäpäivät - hän täyttäisi tänään 72-vuotta. Mutta suureksi suruksemme menetimme hänet 4. maaliskuuta 1994. Hyvää syntymäpäivää sinne jonnekin ja kepeät mullat ja lepää rauhassa 🌺.

Päivän "Halloween" typy

Halloween typynä poseeraa tollanen kuuma pakkaus joka on suojannut identiteettinsä kurpitsanaamarilla. Samapa tuo sillä katseet on muutenkin kohdistuneet jonnekin ihan muualle😉...😄...

Päivän "Halloween" kuva

Koirat ovat aina hauskoja ja mikäs sen hauskempi kuin kummitukseksi pukeutunut hauveli jolla on kurpitsaämpäri suussaan😁...🤗... Siksi tämä kuva toimiikin päivän "Halloween" kuvana.

Päivän "Halloween" makee kuva

Halloween makeena kuvana toimii PicsArt sovelluksessa muokkaamani kuva erään Facebookkäyttäjän kurpitsasta. Tämä käyttäjä oli kysynyt ideoita kurpitsan suhteen eräässä Halloween teemaisessa ryhmässä joten käytinpä sitten  kuvankäsittelytaitojani siihen ja sain tollasen kuvan aikaiseksi. Tuli jopa aika makee - vaikka itse sanon -ja siksi otinkin sen tänne Halloween makeeksi kuvaksi.

Päivän "Halloween" liikkuva kuva

Halloween liikkuvana kuvana toimii tollanen Michael Jacksonin Thrilleriä tanssivat kurpitsapäinen ukko ja kaksi kissaa. Aika hupaisa  kuva😁.

HAPPY HALLOWEEN

Pitkästä aikaa juhlapyhäblogauksia täällä MatoApinassa. Tänään on official Halloween päivä joten vietetäänpä juhlapyhää seuraavin otsikoin.

...

  • Päivän "Halloween" liikkuva kuva 
  • Päivän "Halloween" makee kuva 
  • Päivän "Halloween" kuva
  • Päivän "Halloween" typy
  • Päivän "Halloween" leffa
  • Halloween extra makee kuva