torstai 21. kesäkuuta 2007

Törkytorstain ohjelmistossa...


(Trailer Park Boys)

Conky.
Bubbles ei uskalla mennä sairaalaan ilman pelottavaa Conky-nukkeaan. Roskasakki ensi torstaista lähtien klo 23.25. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Kanadalainen sarja.
...
Hauska kuva löytyi, joka toi mieleen, että South Parkin pojat vois pian palata taas ruutuun. Niitä odotellessa pitää sitten katsoa Trailer Parkin poikia.

Huomenna viellä ostamaan biletarvikkeita

Eihän vesisotaa voi olla ilman vesi-ilmapalloja. -Joten huomenna viellä kaupunkiin pienille ostoksille ja monta pussia vesi-ilmapalloja, että varmasti riittää. -Eli se sit huomenna. Nyt... -Ööh. Joop. Nyt vaan lisää telkun katselua tai jotain.

Pizzat tuli B), Hulkin kuolatessa <3... :p... :D!


Pizzat tuli pitkän odottamisen jälkeen vihdoin ja viimein, ja kun herkut aseteltiin pöydälle, olin jo aivan kieli pitkänä käymässä kiinni omaan pizzaani. Ja limsoja riittää vaikka muille jakaa. -Vaikka muille ei jaetakkaan :D. -Ja kerranki oli jokaisen pizzoissa oikeat täytteet eikä mitään karvoja tai "homeista" (:D) juustoa tälläkertaa. Ja leffakin (Jackass Number Two) oli TOD LOiSTava, eli kaiken kaikkiaan onnistunut leffailta pizzatäytteitä myöten.

Pizzaa ja Jackass 2:sta <3, mutta missä Matsku :'(...?


Kunhan se Matsku nyt vaan saapuis, niin voitais tilata pizzat ja aloittaa Jackassin katselu, jota Koegi kehuu blogissaan sanomalla - "Täyden kympin arvoinen suoritus!". -Koegin arviointiin luottaen aloitamme sit tosiaan katselun. -Kunhan se Matsku nyt eka ilmaantuu paikalle. -Tosiaan.

Torstain typy!

Joo siinähän se taas tuttuun tyyliin on =), mutta mikä ihmeen naru :x, bondageako vai B)... :p... :D, no ehkä :p, mutta kuka nyt jotain narua kattelee ku pallerot kiiltää ku aurinko kuussa vai mitein lie (:D) =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEEEEEeeeeeee :D! Joo tommosten TOD sopisi huomenna tulla grillibileisiin =), TOD B), ainoa vaan että taas sais ihan turpaan vesisodassa kun seisois vaan paikoillaan toljottaen noita :/... :'(, mutta EI TOD haittaisi =), FUCK YEAH B), tai no märäksi tuleminen ehkä (niin sieltä ;)...) :ashamed:... :'(, EHEHEHEEEEEeeeeeeee :D!

Lahja kaverille tuli myös hankittua


Jeps. -Samalla kaupunkireissulla tuli sit tosiaan hankittua kaverille lahja, jonka sit huomenna pääsen ojentamaan. Enpä mene paljastelemaan mitä ostin, mutta sen voin sanoa, että takuulla ilahtuu lahjasta.

Uusin City lehti ja päivän typymuistutus!


Joop. Tulipa ostettua kaupunkireissulta uusin Suomen special Mad numero Stockalta. Kansilehden "Earlfred" :D muistuttaa Tontsaa päivän miehestä.

Uusin City lehti ja päivän typymuistutus!


Uusimman City lehden kansikuvatypy muistuttaa Tontsaa päivän typystä. -Pelkän kannen takia kannattaa jo melkein mennä poimimaan oma lehtensä mukaan.

Stadiin vois tästä lähteä

Vois tästä lähteä stadiin pyörimään. Vois samalla etsiä jonku kivan pienen lahjan yhelle kaverille, jonka synttärit on huomenna yhdistettynä grillibileisiin. Sit vaan muuten pikkasen kiertelen, mutta kotiin toki ennen kuin Tontsa palaa töistään. Niin, ja Matskukin tulee tänään, sit leffailtaa pizzojen ja Jackassin kera -FUCK YEAH B)!!!

Heti perään toinen kuvaehdokas


Tässä toisessa kuvassa käytin hyväkseni jo aikaisemmin tekemääni kuvaa ja sain aikaiseksi tollasen kuvan. Siinä hymiöperheen pojat jäävät kiinni kotitekoisen pornon katselusta. Kuvan nimi voisikin olla "Boys get caught watching home made porn". -Kisaanko/kö vaan?

"Hymiötaide" -kisan kuvaehdokas nro 1


Tässä olis eka kuvaehdokas kisaan. -Kulkekoot vaikka nimellä -"Hymiömatrix". -Mitenkäs on? Kisaako vaan?

Saunamahdollisuus myös olemassa

Jeps. Bileissä on tosiaan myös saunomismahdollisuus. Varatkaa mukaan pyyhe -ja uikkarit siltä varalta, jos sitten saunasta haluaa mennä pihalle jaloittelemaan -tai vaikka heittelemään vesi-ilmapalloja.
...

>>>>>>>Oheisen kuvan muokkaamaton versio<<<<<<<

Kuvakisan uusi aihe on tässä...

Pistin jo kuvakisaketjuun, mutta pistetään nyt blogiinkin, että kuvakisan uutena aiheena on "hymiötaide". -Eli nyt vaan hymiöistä keksimään jotain hauskaa.