maanantai 14. marraskuuta 2011

Hyvänyön blogaus

No eipä nyt päästy mihinkään mammutin mittaisiin blogaus määriin..., mutta ihan kiitettävän paljon tuli kuitenkin jauhettua pa5kaa tänään -joten nyt kelpaa mennä nukkumaan. -Eipä kait sitten muuta kuin siihen tuttuun MatoAapina tyyliin -hyvää yötä ja MO!

Uusin South Park jakso tuli katsottua

Haha :D.. -Uusin South Park jakso oli taas kerran hauska. -Lähinnä sen takia että siinä pilailtiin Marvel-leffa Thorilla. -Mutta enpä kerro enempää etten vaan spoilaa. -Menkääs ite kattomaan jakso All SP:stä.

Perjantaiset ensi-illat Nro 3

Immortals

Sentään joku kiinnostavakin leffa tuli -sanoisinko jopa TOD kiinnostava. -Matsku ja Tontsa kävivätkin jo tuon perjantaina kattomassa kun ite (Hulk) olin kerinnyt sopia isän kanssa että mentäisiin tota kattomaan. -Eli vielä on näkemättä toi..., mutta eiköhän ens viikonloppuna sitten viimeistään.

Perjantaiset ensi-illat Nro 2

Ikuisesti sinun

Tälle pitäisi melkein pelkästään laittaa se -"ei kiitos" -kuva..., mutta pistetäänpä nyt -"paluun tietsikan ääreen"-kunniaksi myös tälle lyhkäsen tekstin saattelemana se -"ei kiitos". -Eli -"ei kiitos" -vaan tälle.

Perjantaiset ensi-illat Nro 1

Jägarna 2

Myös Hollywood leffoissa useasti esiintynyt ruotsalaisnäyttelijä Peter Stormare on kyllä hyvä näyttelijä..., mutta nimenomaan niissä Hollywood filmeissä missä on esiintynyt. -Mutta tätä rainaa ei edes hän saa houkuteltua teattereihin asti katsomaan -joten se on se -"ei kiitos" -sanottava.

Perjantaiset ensi-illat

Katsastetaanpa mitä leffoja viime perjantaina tuli ensi-iltaan. -Mitään en jätä blogaamatta vaikka mikä olisi. -Vaikka seuraavien ensi-iltaleffojen ohessa jos niikseen. -Mutta eipä kait sitten muuta kuin esittelemään leffat.

Päivän makee(t) kuva(t)

 Tänään sain sitten uuden tietokoneen -ja yllärikseni myös uuden näppäimistön -joka koreilee siinä kuvassa yllä.
 Ja sain myös uuden hiiren siinä samalla. -Koko kalusto sitten uusiksi. -Ja viimeisenä..., mutta ei vähäisimpänä...
...-itse upea uusi tietokone. -Ou FUCKING h3ll YEAH ku on makee 8)...:saint:...:)... -Paljon hienomman näköinen kuin se vanha romuttunut rumilus. -Kyllä nyt kelpaa taas blogitella. -Tänään lupailinkin kunnon mammutti blogitukset.

Päivän ällöttävä tapahtuma

 Ällötävä tapahtuma -jonka johdosta olen ollut ilman konetta on että vanhasta tietokoneestani hajosi virtalaatikko -joka näkyy yllä olevassa kuvassa. -Sen olisi saanut vielä uusittua -ja eräs tuttava tulikin uusimaan sen..., mutta huomasi työvaiheessa että myös...
...-tietokoneeni emolevy oli myös hajonnut -ja sitä ei sitten enää mitään korjailtukkaan. -Eli uuden tietokoneen paikka -ja nythän tässä koko ajan kirjoittelen upouudella hienoudella. -Siitä lisää päivän makeissa kuvissa. -Hjoops..., mutta oli khyl TOD tuskanen viikonloppu ilman tietsikkaa.

Kirjoittaa koulun koneelta: -Mammuttiblogitukset tänään

Tänään kasvaa blogausten määrä kyllä mammutin mittoihin kun saan uuden tietokoneen kotiin ja pääsen taas blogin ääreen.

EDIT. -No helvetti soikoon -tunnin alkaminen keskeytti kirjoittamiset :x...:$... -No mutta -olisin vain sanonut mitä blogauksia kertyy sitten tänään se mammutin mittainen määrä.