perjantai 1. elokuuta 2008

Perjantain typy ja päivän miehet!

Manhattanin Hooters -ravitsemusliikkeessä tosiaan tuli Nykissä ollessa käytyä =), joten pitihän sieltä nyt vähintään yksi päivän typy saada kuvattua :P. Tässäpä siis jokainen MatoApinan jäsenistä poseeraamassa Betzy -nimisen Hooters -tarjoilijamme eli päivän typy kanssa, FUCK YEAH B)!

Tietenkin oma kuvani piti mennä heilahtamaan :|, mutta eipähän tarvinnut kovin paljoa sensuroida naamaa :D! Aurinkolasitkin oli sopivasti päällä 24/7 B)... koska silmälasit oli hukkunu aiemmin :D... :(.

Mutta paras on vielä edessä =)... Nimittäin se, millä tarjoilijamme TOD ansaitsee paikan päivän typynä! Alla oleva puoliksi sattumalta löytämäni upea kuva hänestä varsin niukassa pinkissä bikinissä osallistumassa Hooters Bikini Pageant 2007 -kilpailuun :o, FUCK TOD YEAH B)!

Olisi kyllä pitänyt antaa joku parin sadan dollarin tippi B), niin johan olisi päästy hotellihuoneeseen ottamaan vastaavanlaisia kuvia =)… B), sekä sellaisia jotka eivät tänne sovellu ;)... B)... =)... :P... :D!

Viikottaiset typyäänestyksen katkolle - Äänestä katkon pysyvyydestä!

Otsikko ja kuva sen taas ainakin osittain kertovat, nimittäin että olemme päättäneet pistää jokaviikkoisen typyäänestyksen kuukauden mittaiselle tauolle :/. Tulosten blogailu nimittäin on sen verran kyllästyttävää ja rasittavaa puuhaa, ettei kumpikaan (minä ja Tontsa) sitä oikein enää jaksa :(. Jopa niin kyllästyttävää että harkitsemme jatkuvien typyäänestysten pysyvää hylkäämistä :'(.Nyt sinulla on blogimme lukijana oiva tilaisuus vaikuttaa asiaan, koska järjestämme tuon kuukauden tauon aikana kyselyn, jossa voit kertoa haluatko viikoittaisten typyäänestysten jatkuvan vai et. Äänestä siis elokuun aikana jos haluat saada äänesi kuuluviin.

Rapujuhliin menossa

Tänään on lähtö kaverin mökille viettämään rapujuhlia. Meitsi teki sellasen tempauksen, että ostinpa eilen kaksi hummeria Stockmannin ruokaosaston merenelävätiskiltä. -Kallis paukku oli (hintaa en kuitenkaan kerro), mutta kerran elämässähän tollasta. Enpä nyt miksikään vakioruoaksi ala hotkimaan tollasia. -Nyt näin juhlatilaisuuden kunniaksi. -Nyt sitten täytyy miettiä miten pakkaa ne fiksusti. Edessä on kuitenkin parin tunnin automatka. Onneksi kaveri sanoi, että sillä on kylmälaukku.

Perjantain ensi-ilta Nro 3

Kung Fu Panda

Tätä vois harkita ihan teattereihin asti. Äänirooleissa on kuitenkin ihan nimekästä lössiä, mm. pääosan Jack Black, sitten on Dustin Hoffman, Angelina Jolie ja itse Jackie Chan. -Ja traileri antoi ymmärtää, että vauhtia riittää ja hauskoja tilanteita. -Eli kyllä leffateattereihin.

Perjantain ensi-ilta Nro 2

X-Files: I Want to Believe

Tämän menen katsomaan, mutta vasta sitten ensi-viikolla. -Nyt tuli ohjelmaa viikonlopuksi -voisin blogaista siitäkin jotain. -Mutta tämän sitten kyllä. Juuri tämän takia tuli se ykkösleffa ostettua. Nyt se on tuoreessa muistissa.

Perjantain ensi-ilta Nro 1

All the Boys Love Mandy Lane

Katsoin äsken trailerin eikä paljoa herättänyt kiinnostusta. Ehkä DVD:lle tarjoushyllystä, mutta ei teattereihin saati uutuusleffana.