maanantai 25. helmikuuta 2008

Hyvänyön blogaus: -"Sweet Dreams glitter Miniklip" -Monesko-

-han :|...:/...:x...:p...:D?

Moneskohan tää nyt on näitä "Sweet Dreams" glitter Miniklip typyja? -Hmm..:|...:/ -No sama se kuinka mones -noiden saattelemana on kiva mennä nukkumaan =)...:saint:...B). -Näkee ainakin varsin kauniita unia ;)...:whistle:...:p...:D. -Joops, mutta eiköhän sitten kans mennä sinne nukkumaan, eli ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

L-Koodissa tänään =)!


Joo vanha kunnon "=) a.k.a. (:p... :D) =)" -hymiö palas otsikkoon kun mä, Tontsa :saint:... :p... :D, blogasin tän *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eli tämmöstä olis luvassa tänään L-Koodissa =)...


Kausi 4, jakso 7/12: Läksytys. Helenaa arveluttaa velan maksaminen luonnossa ja Jennyn novellista suunnitellaan elokuvaa. Shane päätyy pitämään oppituntia kouluun ja Alice törmää ilmassa lepakoihin.

Joo hyvältä kuulostaa taas =), toivottavasti tosta lähtis jotain matskua (:p... :D) YouTubeen laitettavaksi B), viime jaksossa kun ei ollut oikein mitään erikoista :/, ainakaan mun snobi (:p... :D) makuun :saint:... :'(, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

L-Koodi YouTuben kautta :saint:... :p... :D -kuva!


Vai että lepakoita on tänään luvassa :saint:, OK :x, joopS :p, EHEHEHEEEEeeee :D!

L-Koodi hoputus blogaus

-Hälyytyskelloni alkoi taas ulvomaan: Eikös Tontsa blogaakkaan L-Koodia, vai pitääkö ihmetellä kuvan typyn tavoin, että: -"Pitääkö Hulkin kuitenkin hoitaa muistutus, vai?" ?
...

L-Koodi typy kysyy vähän kärsimättömänä..., -no, yllähän jo siteerasin sen jo -kuva

Päivän pilanimi

Tänään kun sitten tulee tuo Huippumalli Haussa, niin kaikki miespuoliset katsojat pitäkää varanne. Ohjelma sisältää kuumia pimuja vähissä vaatteissa -ja jos ette tee asialle mitään, niin kohta on kaikilla...
...

Huippumalli Haussa..........................Huippumälli Housuissa

HH:ssa tänään!

Kausi 6, jakso 8/13: Tyttö joka saa uudet hampaat. Tytöt käyvät mainostoimistossa ja saavat murskakritiikkiä ulkonäöstään. Viikon teemana on mallin työn ikävät puolet, joista tytöille kertoo Janice Dickinson. Yksissä kuvauksissa tytöt puetaan nukeiksi ja toisissa heistä otetaan itkuisia kuvia. Vierailevana tähtenä 3. tuotantokauden voittaja Eva.
...
Tosiaan, eipä tullut mieleen käyttää näitä typymuistutuksia, mutta silloin ei tullut mieleen edes blogata näitä, joten... -Joops, mutta tollasta tänään.
...

Huippumalli haussa Telkku.com sepitys -kuva

Täydellisissä naisissa tänään!

Kausi 3, jakso 22/23: Vaikeat kysymykset. Susan ja Gaby ajautuvat riitoihin hääsotkujen takia. Tom yrittää saada avioliittonsa takaisin raiteilleen.
...
Tollasta olis tänään luvassa. -Otsikosta katosi (=)) hymiö, koska tämä on nyt minun blogaama, ja minä kun en seuraa ohjelmaa, en ole myöskään sitten kauhean innoissani mitä seuraavassa jaksossa tapahtuu.