perjantai 9. marraskuuta 2007

Missä South Park jälkipyykki?


Ettekös te kuitenki kattonu eilisen South Parkin? -Missäs viipyy jälkipyykki? -Sehän kuitenkin kuuluu perjantain perussettiin.
...

South Park jälkipyykki -kuva

Teinpä itselleni calzonen :p <--(lipoo kieltä)

Leivottiin tuossa tyttöystävän kanssa omat pizzapohjat ja päätin omasta pizzastani tehdä sellasen calzonen, eli tollanen kuvan taskupizza. Aluksi meni ihan v|tuilleen, ku olin kaulinnu taikinan liian ohueksi -se juuttui leivinpaperiin, ja kun yritin taittaa siitä calzonen, siihen tuli ikäviä reikiä pintaan. -Mutta lopputulos oli onnistunut. Sain sen taiteltua jokseenkin onnistuneesti ja pistettyä uuniin hienosti, josta valmistuneena siitä tulikin erittäin hyvä. -Turhaan kirosin alku vaiheessa. Ja oli kyllä hem-etin hyvää.

Pikkujoulupartyt luultavasti viikon päästä


Oltais viikon päästä viikonlopuksi järjestämässä eräänlaiset pikkujoulupartyt, mutta se on vielä "luultavasti" -kuten otsikossakin "luultavasti viikon päästä". -Emme nääs olla vielä kauhian varmoja kuinka moni pääsee -onko muita suunnitelmia. -Ne ei sit varmaan ole mitkään naamiaiset, mutta voi sinne tonttulakin pistää, kuten kuvan pikkujoulujuhlijat ovat tehneet.

Perjantain typy!

Taas kerran on vähän omituinen ilme, mutta kuka sitä kattoo kun typy suorastaan kerjää lastia rinnuksilleen ;)... :x... :D! No eipä tarvi enää kauaa kerjätä :saint:... B)... :ashamed:... :D!

Twister tekee tuhoa kolmosella klo 22:31

(Twister)

Näyttävistä erikoistehosteistaan palkittu jännitysdraama, jossa eron partaalla oleva pariskunta, säämies ja tornadojen tutkija taistelevat tunne-elämänsä ja luontoäidin ankaria myrskyjä vastaan. He kaikki joutuvat keskelle harvinaisen rajuja luonnonilmiöitä. Ohjaaja: Jan de Bont, USA 1996, 108'30" Pääosissa: Helen Hunt, Bill Paxton, Gary Elwes, Jami Gertz, Philip Seymour Hoffman, Lois Smith, Jeremy Davies.
...
Hyvä leffa tämäkin -tehosteiden ja viihdyttävyyden ansiosta, mutta valitettavasti tämäkin jätetään katsomatta kun sattuu sieltä kokoelmista löytyä. VHS sellaisesta nääs. -Voisi sen sitä kautta joskus katsoakin uudestaan. Viime kerrasta on kuitenkin aikaa.

Die Hard: Koston enkeli tänään telkusta

(Die Hard With A Vengeance)

Bruce Willis palaa komeasti rooliinsa John McClanena, avioliitto- ja uraongelmien sekä synkän menneisyytensä kanssa kamppailevana poliisina. McClanen tappaman terroristin Hans Gruberin veli Simon alkaa leikkiä hänen kanssaan kaameata kapteeni käskee -leikkiä: ellei McClane ratko Simonin keksimiä arvoituksia ympäri New Yorkia, joukko viattomia lapsia kuolee. Elokuvan on ohjannut toimintamestari John McTiernan (mm. ensimmäinen Die Hard -elokuva, Punaisen lokakuun metsästys, Seikkailija Thomas Crown), kuvassa vilahtaa myös Tony Halme. Pääosissa: Bruce Willis, Jeremy Irons, Samuel L. Jackson, Graham Greene, Colleen Camp, Larry Bryggman, Anthony Peck. Ohjaaja: John McTiernan. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (122') Uusinta.
...

Kyllä on LOiSTava leffa, mutta katsomatta taitaa nyt kuitenkin jäädä kun se löytyy upeasta DVD kokoelmasta. -Kattoo, jos jaksaa tänään katsoa neljännen Die Hardin.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Viimeiseksi esittelen näyttelijä/ohjaaja Robert Redfordin uutuuselokuvan -Lions for Lambs, missä tähtinä mies itse, Meryl Streep ja Tom Cruise. Enpä usko jaksaako aivan teatterihin asti vaivautua, vaikka onkin kova näyttelijäkaarti. Ehkä DVD:lle tarjousleffoista. Missään tapauksessa heti myyntiin tultua.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Toisena filminä esittelen Rob Zombien uusintafilmatisointi vuoden 1978 Halloween kauhuklassikolle. Tässä uudessa filmatisoinissa tohtori Sam Loomisin roolissa -jota alkuperäisessä näytteli Donald Pleasence -nähdään tälläkertaa näyttelijä Malcolm McDowell. Michael Myersinä nähdään mm. X-Men leffassa Sabertoothina nähty Tyler Mane. -Tämä kauhupätkä jää varmaan suoraan DVD:lle ostettavaksi. Ei jaksa aivan teattereihin asti.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Ekana ensi-iltaleffana esittelen historiallisen draamaleffan -Elizabeth -The Golden Age. Elokuva on jatkoa vuoden 1998 elokuvalle Elizabeth. Nimiroolissa Elisabethina nähdään jälleen Oscar-voittaja Kate Blanchett. -Varmaan ihan mielenkiintoinen historiakuvaus. Pitäisi vain se ensimmäinen leffa nähdä, mutta sehän löytyy Anttiloista tarjousleffoista. -Pitäisiköhän ostaa. -Hmm..., -kattoo.