keskiviikko 29. elokuuta 2007

Hyvänyönblogaus!


Joo se on sitten aika mennä nuQ :'(, tai tiedä sitten Hulkista joka kuitenkin bilettää kokoyön :'(, TSII-SUS :|, EHEHEHEEEEeeeeeee :D! No mutta muut menevät rauhallisesti nuQmaan :), niin tai tiedä sitten Matskustakaan :/... :'(, no mä ainakin meen niinku (varmaan) tää blogikin joten...


...öit, (Hulkin sanoin) MO!

Top Gearissä tänään!


Joo tosiaan ihan mielenkiintonen ohjelma mitä BBC:ltä on katellu niin..., joopS :p... :D, selostetta vaan kehiin:


Perheautosta avomalliksi. UUSI SARJA ALKAA. BBC:n tuottama brittiläinen autosarja, jossa kumi käryää ja bensaa palaa. Sarjassa esitellään moottorialan uutuuksia sekä testataan niitä. Vierailijat ottavat mittaa toisistaan ohjelman omalla testiradalla. Sarjaa juontavat Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May. Testikuljettajana toimii kasvonsa peittävä The Stig, jonka henkilöllisyyttä ei ole paljastettu. Tässä jaksossa tutustutaan tyylikkääseen Hondan malliin, ja perheauto Renault Espace tuunautuu poikien hyppysissä vauhdikkaaksi avomalliksi.


Mutta nyt ei ehi tämmösiä turhanpäiväsiä sarjoja...


...vaan totista (:p... :D) BB:tä vaan kehiin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Keskiviikon typy!

Onpas isot hillomunkit =)... :P... :D! Tommosia jos kekkuloisi alasti sensuroimattomana Big Brotherissa, niin kattoisinko...? No EN H3LV3T155Ä (:D), vaan imuttaisin parhaat munkkipalat (:D) netistä B), FUCK YEAH :D!

Uppopaistettuja hillomunkkeja :P... :D!

BB alkaa tosiaan tänään <3, FUCK YEAH B)!


Jaa-a, mitäpä sitä kuvaan lisäilemään B), ihan rakastuneena täällä ollaan BB:hen =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEeeeee :D! Joo ja näky siellä jotain meihin/teihinkin liittyvää :x, no isompi kuva varmaan tarkentanee :saint:... :p... :D!


Joo eli meidät haluttaisiin BB:hen B), joten eiköhän ens vuonna sitten haeta =), FUCK YEAH B)/noH :x, no EN TOD ole hoitamassa "asioitani" (:p... :D) kameroiden kuvatessa :|, muuten voisi ehkä harkita :), mutta :'(... :p... :D! No mutta tänään siis tulee =), Hulkin varmaan/luultavasti sen kattoessa :x, no veikkaampa että se Hulkin "eräs kaveri" jonka luona Hulk on kattoo ton B), PAKOttaen Hulkinkin =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEeee :D! Ja jos/kun (=)... :D) niin tapahtuu B), niin veikkaampa että saatiin Hulkistakin 24/7 BB:n katsoja =), FUCK YEAH B)... :p... :D! Vielä kun sais Matskunkin jotenkin tota kattomaan =)... HMMMmm, niin, ekassa jaksossahan esitellään kaikki naiset alasti =), monien silikoni typyjen kuuluessa joukkoon B), sitä ei voi missata ;), EI TOD B)! Eli kaikki siis kattoo =), FUCK YEAH B)/noH :x, no eipä tainnu Matsku uskoa sanaakaan :'(, vaikka TOD totta se onkin B)... :whistle:... :'(, joopS :p, EHEHEHEEEEeeeeeee :D! No mutta :p...

Tontsa *IN LOVE with BB =)... :p... :D -kuva


...TÄNÄÄN toi siis tulee B), alastomien silikoni typyjen kanssa =)... :whistle:... :'(, FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEHEHEEEEeeeeeee :D!