tiistai 14. elokuuta 2007

Öitä :)

Huomenna sit taas on vähän kiireisempi herätys, klo 09:15 alkaa, niin nyt sitte eleven o'clock pa5kapuheet jää väliin ja nyt sitten ei muuta kuin hyvää yötä jä MO!

Tiistain typy!


Mmm... nice view =)! Tulispa nyt joukko terroristeja suorittamaan terroristi-iskua =)... WHAT THE BLOODY F:o?!? No jotta ne vihaisina repis ton USA:n lipun typyn yltä mun kuvatessa sen itselleni ja koko maailman nähtäväksi B), yhä uudestaan ja uudestaan =), EHEHEHEE :D!

Alkaa läpän aiheet käymään huolestuttavan vähiin :x... :D!

Tunnistuskisassa kaikille oikein vastanneille


Tähän asti kaksi vastannut oikein tunnistuskisaan. -Oikein vastanneet nimetään tässä blogauksessa. Editoin aina kun tulee uusi oikea vastaus. -Ensimmäiset oikein vastanneet ovat...
...

-Pikku Pappa
-MatoApinan Tontsa

ATTENTION!!


Olisi khyl kiva saada niitä veikkauksia yksäriin. En edes mielestäni pistänyt kauhean hankalaa. Ja aikaakin on miettimiseen runsaasti, jos nyt tarttee kauheasti miettiä. Aika helppo tuo kyllä on. -Vai eikö porukkaa kiinnosta. Se on sitten aivan eri asia. Mutta kauheasti näin tuossakin vaivaa, eli... (tarkoituksella jätetty kesken)

Taas pitäisi arvata kuka


Pitäisi olla helppo. Eiköhän kaikki tunnista. Yksärillä vaan lähettämään veikkausta. Aikaa on koko loppu päivä ja huominen. Ylihuomenna sit vasta paljastuu vastaus ja oikein vastanneet, joita toivonmukaan olisi tällä kertaa paljon.