perjantai 3. tammikuuta 2014

Sademetsän tarina

Sademetsän tarina

Viime vuonna tuli -Metsän tarina -ja nyt tämä. -Metsän tarinan jätin teattereista näkemättä..., mutta otin sitten ihan mielelläni sen DVD:n joululahjaleffana. -Sama tämän kanssa; -teattereista väliin..., mutta jos jollain on tarve ostaa tämä esim. synttärilahjaksi -mitä en kyllä erikseen toivo -niin siitä vaan.

Legendat kehässä

Legendat kehässä

Täähän TOD kiinnostaa nähdä. -Kaikki missä on Sylvester Stallone -kiinnostaa nähdä. -Ja vieläpä Robert De Niro kaupan päälle. -Voisiko leffalta vielä enempää vaatia...?

Justin Bieber's Believe

Justin Bieber's Believe

The h3ll no -tää olis se toinen kiinnostava leffa. -Ei TOD...!!!111 -Tälle ei voi muuta sanoa kuin sen -"ei kiitos". -I believe that this movie sucks ass.

The Wolf of Wall Street

The Wolf of Wall Street

Kyllähän tämä kiinnostaa nähdä. -Kaikki aikaisemmat Martin Scorcesen elokuvat missä DiCaprio on ollut mukana -ovat olleet aivan huippuja. -Tämäkin ainakin trailerin perusteella vaikutti varsin laadukkaalta elokuvalta.

Perjantain ensi-illat

Vuoden ensimmäiset ensi-illat -mitäs on luvassa...? -Ainakin kaksi kiinnostavaa leffaa näkyisi olevan. -Mitkä -se selviää esittelyissä. -Alla otsikot...
...
  • The Wolf of  Wall Street
  • Justin Bieber's Believe
  • Legendat kehässä
  • Sademetsän tarina