sunnuntai 23. syyskuuta 2007

Hyvänyön blogaus!

Pistetään tää nyt näin aikaisin kun vielä Bioshock videon teolta (:o... B)) muistan. Jos tulee tänään muuta blogattavaa niin tää voi sitten vaihtaa paikkaa sen kanssa.

Löytyi sitten tommonen hauska kuva, jossa kullittelu (EH-HEH :D) on otettu sanasta sanaan kun peura menee hunajapurkin kanssa nukkumaan :D! Samoin (nukkumaan) menee MatoApinan tiimi parin tunnin sisään, joten se on tuttuakin tutumpaan tapaan hyvää yötä ja MO!

Huomista typy asiaa!


Joo huomennahan ois Matskun vuoro "paneskella" (:p... :D) typyä :), mutta eihän synttärisankari (khyllä tiedetään/muistetaan :saint:... B)... :p... :D) voi nyt panna :'(... :p... :D, joten mun (Tontsan) vuorohan se on sitten huomenna "paneskella" B), joopS :p... :D!

Huominen sensuroitu typy -kuva!



Parempi sitten jättää tota "synttäritarjoilu herkkua" (:p... :D) mullekkin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Sunnuntain typy

No kyllä voisin jalkapalloa ruveta harrastamaan, jos olis tollanen valmentamassa. Tulis tosin pallon liikkeiden seuranta hankalaksi kun seurais eriäiden toisten pallojen ylös -ja alas liikehdintää, kun toi kirmaa kentällä :p...:D.

Eikö enää TMNT hahmoja?

Nähtävästi ei olla enää TMNT hahmoja -ajat sitte olis khyl tää pitäny blogata, sentään jo jonki aikaa jo oltu käyttämättä Turtles nimiä. Siis minä ja Tontsa. Matskuhan on jo pitkään ollut käyttämättä. -No, nähtävästi sit Tontsakin kyllästyi, joten minäkin sit palaan Hulkiksi. -Ehkä sit vois ottaa TMNT nimet taas käyttöön jos tulis ne vanhat leffat myyntiin. Tai ainakin siksi päiväksi kun ne ostaa -sit jos ne tulee. -Tulispa. Olis kova lisä upeaan kokoelmaan.

Tänään Simpsoneissa!


Joo tänään sitten Simpsonit jatkuu UPO-UUSILLA jaksoilla B), jo oli TOD aikakin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo tämmöstä on tänään luvassa :):

Mafian maailma.
Homer ja Bart päättävät ottaa Fat Tonyn tehtävät hoitaakseen sillä välin kun mafioso itse on sairaslomalla. Lisa puolestaan haluaa ystävystyä Fat Tonyn Michael-pojan kanssa, jota muut lapset pelkäävät (Sarjassa vierailevat näyttelijät Michael Imperioli, Joe Mategna ja Joe Pantoliano sekä Metallica-yhtyeen muusikot).

Joo hyvältä kuulostaa =), mutta ihmeen tutulta :x?!?!? No tämä jaksojan näytettiin ennakkona sillon joskus :), FUCK YEAH B)/noH :x, no nähty on jo :'(, eli FUCK YEAH sittenkin :x, no jää enemmän aikaa pelata :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Jo oli TOD aikakin :|... =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!