perjantai 6. joulukuuta 2013

Me ollaan parhaita!

Me ollaan parhaita!

Ja tää olikin se mikä ei kiinnostanut juuri tippaakaan -joten ei muuta kuin -"ei kiitos" -ja vielä kerran -HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!!

Ender's Game

Ender's Game

Tää on se mikä TOD kiinnostaa nähdä. -Edellinen Harrison Ford leffa Paranoia jäi kokonaan näkemättä teattereista..., mutta tätä en aijo jättää näkemättä. -Voisi vaikka huomenna yrittää mennä tota kattomaan. -Ja samalla kattoa josko se edellinen missaamani Ford leffa olisi ilmestynyt Anttiloihin.

Perjantain ensi-illat

Tänään on vain kaksi leffaa ensi-illoissa ja toinen niistä kiinnostaa TOD paljon ja toinen ei juuri tippaakaan. -Kumpikahan mahtaa olla se kiinnostavampi...? -Hmm... -Ei kun ottamaan selvää. -Alla otsikot...
...
  • Ender's Game
  • Me ollaan parhaita!

Uusin South Park jakso tuli katsottua

South Parkissa jatkettiin taas pari viikkoa sitten alkaneella Black Friday teemalla ja nyt vietiin tällä jaksolla teema päätökseen. -Oli kyllä paras näistä kolmesta Black Friday jaksosta.

VÄLIVIIVA

Sitten esittelyyn perjantain ensi-illat..., mutta pistetään väliin tällainen väliviiva erottamaan sen noista itsenäisyyspäivä blogauksista.
EDIT. Ennen ensi-iltoja uusimman South Park jakson esittely.


Itsenäisyyspäivä typy

Tämä Suomineito päätti ottaa maidot naamalleen itsenäisyyspäivän kunniaksi. -Vai onko tuo sittenkään maitoa ;)...:D...:p...:)...?

Itsenäisyyspäivä typymuistutus (itselleni)

Toivottavasti itsenäisyyspäivän typy ei ole samassa pulassa kuin tämä Suomineito tässä kuuluisassa maalauksessa. -No sehän on minun (Hulk) tehtävä ottaa selvää.

Itsenäisyyspäivä kuin kaksi marjaa

Itsenäisyyspäivä kuin kaksi marjaa kuvakin tuli ite muokattua. -Katoin hieman että tuossa suomalaissotilaiden lipunnostokuvassa on pieni yhtäläisyys kuuluisan yhdysvaltalais lipunnostokuvan kanssa. -Hieman on sama asetelma; -sotilaat yhteisvoimin nostamassa lipputankoa pystyyn.

Itsenäisyyspäivä (päivän) kuva

Itsenäisyyspäivä (päivän) kuvana toimii tollanen kuva Suomipojista grillailemassa lumihangessa. -Kait sitä itsenäisyyspäivää noinkin voi viettää.

Itsenäisyyspäivä makee kuva

Itsenäisyyspäivä makeena kuvana toimii Velociraptorilla ratsastava, Uzilla räiskivä presidentti Sauli Niinistö. -Ja Raptori kantaa riekaleista suomenlippua. -Pistin kuvan Faceen uudeksi kansikuvaksi itsenäisyyspäivän kunniaksi.

Itsenäisyyspäivä liikkuva kuva

Itsenäisyyspäivä liikkuvana kuvana toimii tollanen Suomiväreihin pukeutunut koirahahmo joka heiluttaa häntää. -Odotin asennosta päätellen että koira tanssisi railakkaasti..., mutta kyllä tuokin liike kelpaa.

Hyvää itsenäisyyspäivää

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille tasapuolisesti täältä MatoApinasta 8)...:saint:...=)...:)... -Se tarkoittaa sitä -että kaikki blogaukset ovat tänään itsenäisyyspäivä teemaisia. -Näillä otsikoilla mennään...
...
  • Itsenäisyyspäivä liikkuva kuva
  • Itsenäisyyspäivä makee kuva
  • Itsenäisyyspäivä (päivän) kuva
  • Itsenäisyyspäivä kuin kaksi marjaa
  • Itsenäisyyspäivä typymuistutus (itselleni)
  • Itsenäisyyspäivä typy