tiistai 22. marraskuuta 2011

No comments and likes :'(...:/...

Pistin Facebookiin Arska-fanien seinälle muokkaamani Red Heat 2 julisteen siinä toivossa että se olisi herättänyt kommentointia ja  tykkäämisiä..., mutta eipä tunnu kiinnostavan lössiä. -Olisi kiva saada jonkun ihan tuntemattoman käyttäjän mielipide. -Edes kritiikkä ole tullut siitä seikasta -että kuva on paintilla tuherrettu. -No -samapa tuo.

Päivän leffamusa

Päivän leffamusiikeissa kuullaan tänään musiikkia Mel Gibsonin tähdittämästä Vietnam-sotaleffasta -We Were Soldiers -Olimme sotilaita. -Kappale on kelttiläistä säkkipillimusaa ja sen nimi on Sgt. MacKenzie. -Kappaleen on kirjoittanut Joseph Klina MacKenzie.-Tässä video -olkaa hyvät...
...

...

Päivän makee(t) kuva(t)

 Kampin Narinkkatorilla törmäsin tänään kojuun missä esiteltiin tollasta uutta kätevää kahviautomaattia. -Noita myydään ihan Giganteissa..., Stockmann tavarataloissa jne.. -ja tarjouksessa tuotteen hinta oli 160 euroa mikäli nyt oikein muistan. -Sitten siihen voi ostaa tollasia kapseleita mitä löytyy eri makuisina..., mm. capuccino..., kaakao..., tee -ja normi kahvi. -Ite maistoin kaakaota -ja oli kyllä ihan hyvää. -Ilmankin extra sokeria. -Mutta ihan kätevä toi vehje. -Ja makeen näköinen. -Mahdollinen joululahjatoive siis.
Nainen siinä kojulla näytti miten se vehje toimii. -Otetaan tollanen kapseli -ei tarvitse ottaa tuota kantta edes pois --senkun vaan pistää kapselin laitteen päällä nostettavan läpän alle kapselin muotoiseen aukkoon ja painaa nappia niin kahvi -tai mikä lie valitsemasi juoma valuu kuppiin kuumana ja valmiina juotavaksi. -Ja mitä laitteeseen vielä niin kokonsa puolesta kyllä TOD kätevä. -Ei vie tilaa paljoa paskaakaan.