perjantai 28. huhtikuuta 2023

Extra jälkiruoka

Jäi vielä runsaasti ribsejä huomiselle ja nyt sitten jälkiruokaa kehiin ja Mini kaakaodonitsien pariin. Nyt ei jaksa keittää kahveja. Mjoops - takas Buffyn ääreen.

Päivän leffa - eiku sarja

Jatketaan Buffy the Vampire Slayer katsomista ja pistetään ykköskauden kakkoslevyä pyörimään. Ei sitten muuta kuin leffaa - ei kun siis sarjaa kehiin.

Extra EXTRA juoma

Siinä kaatuu mukiin Mehukatti Sima ja eipä kait sitten muuta lisättävää.

Extra EXTRA ruoka

Nyt ollaan sitten kotona päivän virallisen ruoan parissa eli eilen ostamieni Spare Ribsien ääressä. Ja lisukkeena oli se Coleslaw. Syötävää riittää ja varmaan jää huomiselle yli.

Päivän makee kuva

Tulipa käytyä Akateemisessa kirjakaupassa mistä lähti mukaan nämä hienot mietelausemagneetit. Hienot lisät jääkaappimagneettikokoelmaan.

Extra ruoka

Tänään sitten kertyy ruoka blogauksia nähtävästi. Tuli nimittäin kotimatkan varrella poikettua Sörnäisten rantatiellä sijaitsevalla bensa-asemalla missä otin tollasen muna-pekoni voileivän. Tuli otettua myös kahvi mikä pilkottaa siinä vasemmassa yläkulmassa. Nyt jätän kuitenkin päivän juoma labelin pistämättä.

Päivän jälkiruoka + extra juoma

Kaisaniemen Candytownista tuli ostettua Hershey's suklaalevy mikä olikin ensimmäinen laatuaan. En ole nimittäin aikaisemmin maistanut kyseistä suklaata. Oli ihan hyvän makuinen. 
Sitten tuli vielä poikettua Cafe Briossi nimisessä kahvilassa missä otin tollasen sitruunasolmun ja latten. Kotona sitten vielä luvassa extra jälkiruoka ja extra EXTRA juoma. Olipa sekin hyödyllinen tieto..., mutta kertyipähän tekstiä.

Päivän juoma

Juomaksi tuli ostettua tollanen Battery Sizzle. Oli ihan juotavaa. Ei muuta lisättävää.

Päivän ruoka

Kotona luvassa sitten kunnon mätöt..., mutta kaupungille mentäessä tuli otettua pientä purtavaa. R-kioskin paninit on kyllä hyviä pikkunälkään - tuli otettua tollanen Mozzarella panini. Ei kai sitten muuta. 

Perjantain ensi-illat, Nro 4

PS-2

Kun yritin etsiä julistetta tälle elokuvalle niin Google haulla tuli eka pelkkiä kuvia Play Station 2:ta. Nyt kun tämäkin kiinnostava fakta tuli jaettua niin sitten ajatuksia itse leffasta. Eipä nyt kamalasti houkuttele - jotenki Bollywood leffat ei ole koskaan kiinnostanut. Mutta säästetään nyt kuitenkin -"ei kiitos" -labelilta.

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Kukaan ei katso minua silmiin

Eipä nyt kamalasti houkuttele tämä elokuva joten ei muuta kuin -"ei kiitos" -ja kohti viimeistä ensi-iltaleffaa.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Final Cut 

Tämä on se mitä ehkä voin harkita. Ihan kivaltahan tämä näytti trailerin perusteella. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Beau is Afraid 

Tämä on se mikä varmuudella kiinnosti nähdä ja voisi harkita tätä lähipäivinä menevänsä katsomaan. Trailerin perusteella ainakin ihan mielenkiintoisen oloinen elokuva. 
 

Perjantain ensi-illat

Tänään tuli ensi-iltaan ainakin yksi mikä varmasti kiinnostaa nähdä ja toinen mitä ehkä voi harkita. Selviää sitten itse esittely blogauksissa mitkä ne ovat.

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Sarjasta CSI ja elokuvista Air Force One ja L.A. Confidential tuttu Paul Guilfoyle täyttää tänään 74-vuotta. Spider-Man: Homecoming ja Scream 6 tuttu Tony Revolori täyttää tänään 27-vuotta. Lost sarjasta tuttu Jorge Garsia täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Elokuvista Anaconda ja Eight Legged Freaks tuttu Kari Wuhrer täyttää tänään 56-vuotta. The Girl in the Spider's Web ja Northman ja  elokuvista tuttu Claes Bang täyttää tänään myös 56-vuotta. Sarjasta Angel ja elokuvasta American Hustle tuttu Elisabeth Röhm täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Elokuvissa Tanssii susien kanssa..., Independence Day ja Scream 4 nähty Mary McDonnell täyttää tänään 71-vuotta. Elokuvista Sum of all Fears..., I,Robot ja Lord of War tuttu Bridget Moynahan täyttää tänään 52-vuotta. Elokuvista Vanilla Sky..., Blow ja Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides tuttu Penélope Cruz täyttää tänään 49-vuotta. Elokuvista Sin City..., Fantastic Four ja Into the Blue tuttu Jessica Alba täyttää tänään 42-vuotta. Sitten vielä elokuvista Cactus Jack..., Grumpy Old Men ja Taxi tuttu Ann-Marget täyttää tänään 82-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.