tiistai 7. syyskuuta 2010

Aasia pizza ei kuitenkaan ihan oma idea

No voi dääm. -Että tulikin mieleen katsoa googlesta hakusanalla -"chinese pizza" ja huomata että ideani ei ollutkaan aivan omasta päästä lähtöisin. -Esim. tuossa oheisen kuvan ylärivin keskimmäisessä pizzassa on juuri senlaiset täytteet mitä olin kuvitellut siihen omaani -nuudelia ja katkarapua jne.. -Puolustaudun sillä että en kyllä tätä ennen ollut kuullutkaan pizzoista aasialaisittain -kuten kuvassa -korealaisittain -ja kuten ite ideoin -kiinalaisittain. -Mutta se ei muuta mitään sen suhteen etten seuraavan kerran omatekoista tehdessä toteuttaisi tätä "ideaani". -Still planing to do it.

Miehen puolikkaat

Mitäs hauskaa illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Vaihe yksi suoritettu. Charlie tapailee naista, johon kaikki ihastuvat anoppia ja Jakea myöden. Charlie kuitenkin ahdistuu naisesta ja hänen saamastaan suosiosta perhepiirissä ja lopettaa suhteen. Samaan aikaan naapurin Rose on alkanut ystävystä Alanin kanssa, mikä on Charlien mielestä vähintäänkin epäilyttävää.
...
Hauskalta kuulostaapi :).. -Odotan suurella innolla =)...:saint:...:)...

Illan Simpsonit blogattu jo minun / Tontsan toimesta

Kuten kuvasta näkeekin on tämän iltainen Simpsonit jakso blogaistu jo pariinkin otteeseen blogissamme. -Vuonna 2008, 29. päivä tammikuuta, tiistaina minun (Hulk) blogaamana -ja edelisenä vuonna, 2007, 11. päivä helmikuuta, sunnuntaina Tontsan blogaamana -hieman eri kuvalla tosin. -Kuten kuvasta voi molempien blogauksista lukea silloiset tunteet jaksosta -niin minä sanoin -"Kauhujakso -nämä on yleensä hauskoja..." -ja Tontsa taasen -"No hyvältähän toi kuulostaa :), vaikka en hirveästi noista kauhujen talo jaksoista tykkää :/... " -Nyt on jälleen minun vuoroni pistää tuntemukseni jaksosta uudestaan -ja nyt totean että -"enpä muista paljoakaan tuosta jaksosta -joten odotan innolla =)...:saint:...:)..." -Ja Tontsa toki voi pistää aatteensa kommenttina mikäli haluaa..., mutta Hjoops -innolla odotetaan.

Kuin kaksi marjaa

Selasin Iltiksen sivuja ja törmäsin tollaseen otsikkoon kuten -"Identtiset sankarit" -ja pikemminkin otsikon alla oleva kuva vasta herättikin kiinnostukseni. -Kuten kuvan 1 alakulmassa sanotaankin -lue lisää...

... -aiheesta kuvan 2 antamasta kattavammasta tiedosta aiheesta. -Päätinpä sitten huomioida asiasta täällä MatoApinan blogissa...

... -muokkaamalla kuin kaksi marjaa kuvan uusimman Vares elokuvan kuvasta -ja M:i-2 elokuvan julisteesta. -Kieltämättä tosiaan aika saman näköiset. -Paitsi M:i-2 juliste ehkä hitusen makkeempi. -Mutta silti.