tiistai 20. marraskuuta 2007

Tiistain typy!

Tämä typy ei esittelyjä kaipaa, jos on yhtään pitänyt telkkariaan auki Neloselta lähiaikoina ja omaa jonkunlaisen "typyntunnistussilmän" :D, sillä kyseessähän on uuden Alaston Hollywood -ohjelman juontajahottis Anne-Mari Berg B)... =)! Ikävä kyllä ://yllätys yllätys :D, ohjelmassa ei ole mitään alastonta :( (ellei juontajan suurta kaula-aukkoa lasketa :D), mutta onneksi Anne-Mari on ehtinyt poseerata puolialasti muutamissa lehdissä =), FUCK YEAH!

Edit: Pistetään uuden Tiltin kunniaksi tänne bloggeriin toinenkin kuva :saint:!

Keksinpäs!

Kattelin että porukka on uudessa Tiltissä jo ruvennut blogailemaan, vaikkei niitä "lue" ja "kirjoita" -namiskoja näy normaalilla paikallaan, joten pitihän selvittää miten tämä blogaaminen sitten onnistuu B). No kirjautumalla vanhan "saitin" kautta :o. Eli kun kirjautuu osoitteesta http://www.tilt.tv/?cm=klubi ja klikkaa blogit -linkkiä, niin tutut namiskat ilmestyvät paikalleen :). Yllä vielä kuva vanhasta "kuolleesta" Tiltistä. Pitäisköhän toi kehystää ja laittaa seinälle :D? Ja tehä sama näille vanhoille "rakkaille" hymiöille :D?

Niin nythän voikin jatkaa typyjen blogailua, eikä Hulkkiakaan näy, joten päivän typy tulee joskus 23:50-23:59 välisenä aikana :P.

Sopranos ja typy(muistutus) asiaa!


Joo Sopranosta sieltä taas pukkaa =), mutta kuten jo viime viikolla todettiin ja kuvasta näkyy ;), niin tänään se sitten loppuu :(, LOPULLISESTI :'(, TSII-SUS :|?!?!? No mutta nautitaan tästä sitten niin paljon kun pystytään =), eli h3lvetisti B), itkien sitten itsensä uniin ku loppu koitti :'(, joopS :p... :D! No mutta tämmöstä olis tänään luvassa =), viimeistä kertaa :'(...

Kausi 6, jakso 21/21: Made in America. Kaikki kynnelle kykenevät miettivät omaa ja läheistensä tulevaisuutta. SARJA PÄÄTTYY!

Hemmetin hyvältä khyllä kuulostaa (niin "tietäen" sarjan B), ei khyllä muuten :|... :'(, joopS :p... :D), paitsi toi GODDANMN loppu :'( (selostuksen, kuten sarjankin :p... :D), TSII-SUS CHRIST :|?!?!? No mutta eiköhän ole hemmetin nautittava loppu edessäpäin =), ainakin niin TOD toivotaan =)...


Sopranos ja typy asiaa -kuva!



Joo ja typy asiaa oli myöskin :saint:... :p... :D! No eiköhän se asia ole selvä B), mitäs me nyt typyille tehdään kun ei ole Tiltin blogia :/... :'(?!?!? Mun puolesta ne vois khyllä mennä tauolle siihen asti kunnes "pää" blogi pamahtaa taas käyntiin =)... :'(, vaikka khyllähän noitten typyjen "paneminen" (:p... :D) pelkästään tännekkin käy :), mutta mielummin khyllä molempiin :saint:, varsinkin "pää" blogiin B) (joka on khyllä typyn kohdalla tämä :saint:, niin "pää" blogi ;), kiitos sensuroimattomiensa kuvien B)...)! Eli mitein on :saint:, typyt tauolle (:'(...) vai ei (B)...)? No mutta jos ei mene =)... :saint:... B)... :p... :D, niin Matskun vuorohan se sitten varmaan tänään on "pan..." laittaa (:'(... :p... :D) typy kun eipä Hulkkia näy :'(, mutta khyllähän tässä voisi vielä vähän aikaa odottaa jos Hulk sieltä kiimaisena (:p... :D) pamahtaakin paikalla =)... :saint:... B), joopS :p... :D! No mutta nyt ei jaksa tommosta miettiä :|... |O... :x...


...no Sopranoksen GRANDE FINALEA kattomaan =), FUCK YEAH B)/noH :x, u know why ;), mutta sanotaan silti :saint:... :p... :D, se LOPPUUUuuu tänään LOPULLISESTI :'( :'( :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D... :|... :'(?!?!?

Uudessa Tiltissä ollaan B), mutta...

Joo nyt ollaan VIHDOIN ja VIIMEIN sitten uudessa "sisällä" =), FUCK YEAH B)! Mutta, no kuten eilenkin tästä sanoin, edelleenkään ei pysty vielä blogata :'(, TSII-SUS CHRIST :|?!?!? No mutta chattaamaan voi mennä jos haluaa :), mitä mä haluan =) (omilla accoillani khyllä B)... :'(... :p... :D), joten..., joopS :p... :D! No mutta...


Tilt 2.0 chat *SYDÄN SYDÄN* (:p... :D) -kuva!

Edit. TSII-SUS FUCKING CHRIST :| :| :|... :o, no en pääse omalla (Sir Tontsalla) sisään |O, mutta Tontsa84:llä khyllä :x, vaikka kaikilla kolmella koneella oon yrittäny |O, TSII-SUS :|?!?!? No nyt pitää khyllä MatoApinalla valittaa tosta B), kuten varata BB ketjukin sillä :saint:, ettei kukaan vaan vie sitä :|... :'(, joopS :p... :D!


...blogin päälle käynnistymistä vaan odottamaan =), chatatessa :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!