lauantai 2. syyskuuta 2023

Hyvänyön blogaus

Heh😁 hupaisa kuva löyty Facesta..., mutta blogasin jo päivän kuvan joten tämä saa nyt toimia kuvana hyvänyön blogauksessa. Jees - se olisi ainakin minun (Hulk) osaltani nyt aika sanoa - hyvää yötä ja MO!

Päivän kuva

Facebookissa törmäsin tämmöseen kuvaan. Aika hupaisa oivallus tältä graffititaiteilijalta. Vois olla myös päivän taidekuva tää..., mutta mieluummin julkaisen ite ottamia kuvia tai omatekoista taidetta niissä blogauksissa.

Päivän jälkiruoka

Tässähän se jälkiruuan kera katsottu ohjelma näkyy, eli; Tietäjät tietää. Ihan hupaisa ohjelma 😊😋 Tai en nyt tiedä, että oliko 'hupaisa' - mutta ihan viihdyttävä 😇 Jälkiruuat taas oli "A+" luokkaa 😍 Eli löytyi; Fazer Mässä Yx (280g 2,69e) ja Fazer Suffeli Puffi Snacks (180g 2,85).


Ihan hyvä iltama oli, joka jatkuu mulla - niin yksin, seura viettää omassa kotonaan illan... Toki yöksikin voi jäädä, kuten muutaman kerran on jäänytkin - mutta... jepS! :) :P

Päivän ruoka (by Tontsa)

Siinäpä se on avattuna, varsin herkullisen näköistä 😊🍕😋 Täytteet oli; kebab, paprika, oliivi & herkkusieni.

Tässäpä kaatuu tuttuun tyyliin limua lasiin/laseihin 😇

Ohjelmana pyörii Frendit 😲😲 Miksi hämmestyneet ilmeet?! 😖 No ei kai seuralle mikään frendit kelpaa 😭 Mulle khyllä kelpaa, TOD!! =) Noh, ohjelma vaihtui - jahka seura pääsi TV:n äärelle... Katsottiinko kymmenettä (10) kertaa arvuuttelemaani elokuvaa? No ei sentään katottu Bohemian Rhapsody (2018) -elokuvaa, vaan aloitettiin katsomaan jotain *ties mitä* Onneksi se (en edes muista, mikä se olisi ollut) oli sen verran tylsä, että siirryttiin toiseen ohjelmaan...


Se selviää seuraavassa blogauksessa, eli jälkiruoka sellaisessa :)

Ruoka ostosten esittely

Jahas, se on taas pitkästä aikaa pizzaa 😊🍕😋 Tai pitkästä ja 'pitkästä' aikaa, ei kai siitä viime kerrasta nyt kovin kauaa ole...


Mutta TODellakin kelpaa, vaikka olisi eilen pizzaa syönyt B) Omatekoista tosin tein vähän aikaa sitten, mutta onhan tämä eri... Hintansa perusteella tämä olisi parempi, mutta... No khyllä se omatekoinen on se paras *SYDÄN*

Extra juoma

Aika pistää maisteluun se tekemäni Mentos Fanta likööri. Tuoksuu ainakin vahvasti Fantalta. Ja värikin on sama - ikään kuin minulla olisi siinä ihan perus Fantaa lasissa.

Päivän leffa

Pistetäänpäs pitkästä aikaa katseluun tämä leffa mitä arvuuttelinkin jo Mikä elokuva? blogauksessa. Ja Tontsa tosiaan ihan oikein arvasi että kyseessä oli elokuva - Chain Reaction - Ketjureaktio. Katson tämän myös päätähti Keaunu Reevesin syntymäpäivän kunniaksi. Sitten ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän ruoka

Laitoin Jurassic Park elokuvan Soundtrackin soimaan taustalle kun aloin tekemään ruokaa. Musiikkivalinnalla on ihan syynsäkkin..., mutta se selviää sitten huomenna. 
Tuli tosiaan väännettyä taas lasagnet..., mutta nyt tein siitä vähän erikoisempaa lisäämällä siihen Pepperoni-salami suikaleita. Ihan hyvän näköiseltä näyttää.

 Ja siinä vielä lautasella tarjottuna. Ja taas tuli nätit png-kuvat - varsinkin tosta ylemmästä👆 kuvasta.

Päivän png-kuva + juoma

Kuten mainostin jo ruoka ostosten esittely blogauksessa niin tuli tosiaan poikettua Sörnäisten metron uudelleen avatussa Karkkiset makeispuodissa.
Sieltä lähti mukaan se Fanta pullo ja tottahan toki piti sitten ottaa tollanen hörppykuva. 

Ruoka ostosten esittely

Taas väännän lasagnet kun jäi edelliseltä kerralta lasagnelevyjä yli. Siksipä ostin tänään Hakaniemen S-Marketista Porsaan jauheliha (400g) paketi  - Dolmio tomaattipyree ja Dolmio valkokastike purkit - Kotivara Pepperoni-salami 2 kpl - Castelli Parmigiano Reggiano pussin ja Arla Muhkea Mozzarella (500g). Sitten on vielä Yksittäinen sipuli. Ruokajuomaksi lähti tuo Cooneys Irish Cider. Tuo Fanta pullo puolestaan on ostettu Sörnäisten metron Karkkiset makeispuodista. Se piti nauttia jo kotimatkalla..., mutta se jäi nyt sitten juomatta. Varmaan kuitenkin tulossa erillinen päivän juoma blogaus siitä koska tuon siiderin blogaan omassa Hulkin blogissani. Sitten kuvassa näkyisi olevan vielä yksi Mynthon Ultra raikas purukumipussi.

Ja vastaus on... -TÄYSIN OIKEIN

Sieltä tuli oikea vastaus: -Chain Reaction - Ketjureaktio -elokuvaa tosiaan haettiin. Ja näyttelijäkin tunnistettiin helposti niin se on kyllä täydet pisteet😎👍.

Mikä elokuva? (by Hulk)

Näyttelijän varmaan tunnistaa helposti - siitä saa yhden pisteen.
Leffan arvaaminen kuvien pohjalta tuo täydet pisteet.
Googlettanut oikean leffan kuvien pohjalta tuo myös täydet pisteet. Ei muuta kuin arvailemaan. 

Mikä elokuva?

Nyt tyydyin google kuvaan, ja vielä (aika) helppoon sellaiseen... 😵 Tämä vain sattuu olemaan kylässäni olevan seuran lempielokuvia, ja voi olla mahdollista että tänään katsotaan se yli kymmenettä (10) kertaa 😇😖😓😋😁


Ihan hyvä leffa, ei siinä mitään... :) Mutta, liika on liikaa?! :x :x

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Norbit..., Epic Movie ja Scary Movie 5 tuttu Katt Willisms täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Elokuvista Natural Born Killers ja Freaky Friday tuttu Mark Harmon täyttää tänään 72-vuotta. Elokuvasta Desperado..., Frida..., Grown Ups ja Everly tuttu Salma Hayek täyttää tänään 57-vuotta. Sitten vielä elokuvista Point Break..., Speed..., Ketjureaktio..., The Matrix ja Constantine tuttu Keaunu Reeves täyttää tänään 59-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.