perjantai 25. maaliskuuta 2011

Perjantain ensi-illat Nro 4

Sanctum

Tässä on se ainoa kiinnostava ensi-iltaleffa jota voisi jopa harkita ihan teattereihin asti mentäväksi. -James Cameronin tuottama tosipohjainen toimintaseikkailu -Sanctum. -Ainoa pikkuhaitta että leffa on 3D:nä..., mutta voipi olla että ihan hyväkin voisi olla sellaisena katsottuna. -Mutta pettymyksen riski on suuri sen kohdalla. -Toivottavasti itse leffa ei tuota pettymystä.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Hyvä poika

Jaa-a..., jaa-a. -Arvanette varmaan minkä vastaanoton tämä leffa saa blogissamme...? -No -"hyi olkoon" -ja -"ei kiitos" -vastaanoton tietty. -Kotimaisella leffalla ei ole mitään chanseja saada mielenkiintoa tässä blogissa. -Ainakaan minulta (Hulk). -Tosi harva on saanut..., mutta niihinkin mielenkiinto on riittänyt vain siihen yhteen näkemiskertaan. -Uudestaan en halua nähdä yhtäkään näkemääni kotimaista.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Howl

Tämän kohdalla hieman sama kuin edellä esitellyn Arthur ranskis fantasian kohdalla. -Sen verran tylsä ettei ihan teattereihin ehkä jaksa raahautua..., mutta DVD:lle kyllä voisi harkita. -Äsken tuli katsottua toisessa ikkunassa leffan traileri ja kyllä ihan mielenkiintoiselta vaikutti. -Mutta ei kuitenkaan teattereihin asti mielenkiintoiselta.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Arthur ja kaksi maailmaa

Tää nyt menee siinä mielessä tylsän puolelle etten kyllä teattereihin ole tota menossa..., mutta jos tulee joku tyylikäs trilogiaboksi niin kyllä silloin voisi melkein jopa harkita. -Hauskan näköisiä tehosteita kuitenkin näyttää leffassa olevan -ja minähän (Hulk) olen niiden fani.

Perjantain ensi-illat: Boring vs Exciting -Boring WINS

Yhyy :'(.. -Tylsät leffat vie voiton perjantain ensi-illoissa. -Ainoastaan yksi kiinnostava leffa tänään ensi-illassa. -Mikä tämä ainukainen kiinnostava on -se selvinnee esittelyjen aikana. -Ei kun sit vaan esittelemään ensi-illat.