sunnuntai 6. elokuuta 2023

Päivän leffa

Jees - The Dukes of Hazzard -elokuvaa tosiaan haettiin Mikä elokuva? blogauksessa. Mitä itse leffaan - siitä onkin aikaa kun viimeksi katsoin tämän joten hyvä aika pistää uusintakatseluun. 

Vastausaika meni umpeen

Vastausaika on mennyt umpeen ja tälläkertaa ei tullut veikkauksia. Vastaus on... -no - se selviää sitten seuraavassa blogauksessa. 

Mikä elokuva? (Päivän typy)

Lupailin eilen uutta Mikä elokuva? blogausta ja tässä se tulee. Kuvassa Nro 1 leffan päätähdet.
Kuvassa Nro 2 leffan naiskauneus joka toimii samalla päivän typynä.

Extra EXTRA juoma

Kotimatkalla nappasin vielä Herttoniemen R-Kioskilta mukaan tollasen Muumi metsämansikka limpparin. 
Ja siitäkin oli tietysti otettava tollanen hörppykuva. Hörppykuvia piisaa🤪.

Päivän jälkiruoka + extra juoma

Jälkiruoan kävin syömässä myöskin Iso-Roballa sijaitsevassa kahvilassa nimeltä Bokachá missä otin tollasen Orange Choco kakkupalan.
Juotavaksi oton ton punaisella viivalla merkatun juoman eli tuon - Vietnamese Latte w/ Classic boba.
Siinä vielä molemmat tarjottimella tarjoiltuna. Oli kyllä hyvät jälkkärit.

Päivän juoma

Ruokajuomaksi otin tollasen Helsinki Long Drinkin. Normaalisti blogaisisin omassa Hulkin blogissani nämä alkoholipitoiset juomat..., mutta nyt ei tätä juomaa löytynyt Untapped sovelluksesta niin en saanut merkattua sitä sinne joten nyt sitten blogaan sen täällä MatoApinan blogissa. 
Ja tottakai oli sitten otettava myös tollanen hörppykuva - nyt varsin onnistunut sellainen koska pullon etketti näkyy selvästi. Aina en ole saanut pullon etikettiä täydellisesti näkyviin.

Päivän ruoka

Tuli käytyä pizzalla Helsingin Iso-Roballa sijaitsevassa ravintolassa Jackie Beats & Pizza. Siinä näkyy ravintolan ruokalista. Zoomataanpas siihen valitsemaani pizzaan. 
Ihan Pepperoni pizza tuli otettua - vanha tuttu muista pizzaravintoloista.
Mutta oli kyllä herkullinen se tämän ravintolan versio suositusta pizzasta. Kyllä maistui hieman erilaiselta kuin esim. RAXin tai Pizza Hutin Pepperonipizza. 

R.I.P. Mark Margolis (1939-2023)

Suru-uutisia rapakon takaa. Näyttelijä Mark Margolis on kuollut. Itse muistan hänet parhaiten elokuvasta Ace Ventura: Pet Detective Ace Venturan isännöitsijänä. Kepeät mullat ja lepää rauhassa Mark Margolis🌺.

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Muun muassa elokuvista Huominen ei koskaan kuole..., Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme..., The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor ja Everything Everywhere All at Once tuttu Michelle Yeoh täyttää tänään 61-vuotta. Elokuvista Alien: Resurrection..., Very Bad Things ja Pearl Harbor tuttu Lelan Orser täyttää tänään 63-vuotta. Elokuvista The Amityville Horror..., Derailed - Houkutus ja 30 Days of Night tuttu Melissa George täyttää tänään 47-vuotta. Elokuvista Insidious..., Ironman 3 ja Jurassic World tuttu Ty Simpkins (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa) täyttää tänään 22-vuotta. Elokuvien Kuudes aisti..., Unbreakable..., Signs ja The Village ohjaaja M. Night Shyamalan täyttää tänään 53-vuotta. Sitten vielä elokuvista The Departed..., Orphan ja The Conjuring tuttu Vera Farmiga täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.