perjantai 25. helmikuuta 2011

Mikäs on True Grit'in laita...?

Mitenkäs on ton True Grit'in yhdessä kattomisen laita. -Koko MatoApina tiimillä -vai vain minä (Hulk) ja Matsku kahdestaan -jos Tontsaa ei innosta -vaiko ihan ittekseni...? -Ite ainakin pystyn maksamaan oman lippuni -eli siinä ei ole ongelmaa. -Tänään tuskin enää jaksaa..., mutta mitenkäs huomisen laita...?

Perjantain ensi-illat Nro 4

Puu

Voisi tässä samalla vääntää pilanimen elokuvan suomenkielisestä nimestä. -"Buu" -sanon minä. -Houkuttele niin yhtään tämä leffa. -Aika pettymysten perjantai -kyllä täytyy sanoa. -Mutta onneksi on sentäs teattereissa hyviä leffoja aikaisemmilta ensi-illoita. -Yhdestä voisikin blogaista tässä seuraavaksi.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Summer Wars

Japanilaista Animea. Näyttää joltain Pokémon tyyliseltä lasten hömpötykseltä. -Saman näköisiä ihme otuksia jne.. -Voipi olla että väliin vois kyllä jättää. -Ei nyt ihan nappaa. -Sorry.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Just Go with It

Tässä on se jokseenkin kiinnostava elokuva josta vinkkasin tuossa -Disappointed by perjantain ensi-illat -blogauksessa. -Tosiaan -kiinnostaa kyllä nähdä..., mutta ei aivan teattereissa asti. -DVD kokoelmiin voisi kyllä harkita muiden Sandler leffojen jatkeeksi.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Another Year

A bri'ich comedy and drama movie. -Not quite on my taste. -So I'll say -"no thanks". -Sama suomeksi: -Brittiläinen komedia ja draama elokuva. -Ei aivan minun makuuni. -Joten sanon -"ei kiitos".

Disappointed by perjantain ensi-illat

Aika surkeat ensi-iltaleffat kyllä tänä perjantaina. -Vain yksi jokseenkin kiinnostava elokuva..., mutta sekään kyllä niin suuresti houkuttele että teattereihin raahautuisin. -Kait on kuitenkin esiteltävä nämä pienoiset pettymykset.