maanantai 19. helmikuuta 2024

Päivän "extra (XTRA)" kuva

Tämä on tavallaan jo kolmas...
Tai ei tavallaan ja tavallaan.
Vaan.
On.
:-)
Ihan.
Hupaisa.
:-P
:-D

Päivän leffa

Illan leffana toimii Nicolas Cagen tähdittämä sotaelokuva USS Indianapolis: Men of Courage. Mitä tähän asti katsonut elokuvaa ihan hyvältä on vaikuttanut. Ei muuta kuin takas leffan pariin. 

Päivän "pää"ruoka

Siinä valmiit Spare Ribsit peltitarjottimella tarjottuna valmiina syötäväksi. Ja kuten arvelinkin niin huomiselle jäi runsaasti.
Siinä Coleslaw kulhossa - sitäkin jäi yli - on mitä syödä lisukkeena huomenna loppujen ribsien kanssa.
Ja siinä valkopavut tomaattikastikkeessa mitä myöskin jäi yli. Ihan hyvä vaan että huomaa rajansa eikä väkisten ahda itseään täyteen.

Oma-toimista korjaamista

Itse en tätä tehnyt, vaan blogistamme(kin) tuttu henkilö...
Tietäjät, tietää.
:S@int:
Mitä sitä huolto-miestä tilaamaan, kun itse kerran voi.
8-]
Tässä "saate" texti;
"Ajattelin että tuon saa nyt näin kondikseen. Haurasta tuo puu joka oli murentunut jo aikanaan ja vanha metallinen pidike katkesi joskus tuosta mikä piti ovea aikanaan kiinni, siitä näkyy muistot tuossa alapuolella."
"Todennäköisesti huoltomies olisi joutunut poistaa koko tuon oviraamin, koska tuskin mitään "toimivaa" koteloa tuohon päälle olisi saanut. Tai en tiedä... Todennäköisesti ei ja pahimmillaan siinä olisi käynyt niin että ovea ei saisi silloin kiinni. Parempi tuo naula viritelmä ja hyvin aukeaa ovi ja pysyy myös täydellisesti kiinni."
---
"Vanha asunto ja vanhat ovet täällä pääosin. Tykkään olla tee-se-itse-mies. Vaihtoehto 2 olisi ollut että tuohon olisi laittanut sellaista korjausmassaa mitä saa esim. Clas Olssonista. Mutta siinä nyt säästi nekin rahat kun nauloja ja vasara löytyy kotoa."

Päivän kuva(t)

Laitan nämä nyt samaan syssyyn...
Vaikka blogi "laskurin" takia voisi khyllä erikseen.
:-) =/ :-P :-D

Ruoka ostosten esittely

Ruokakaupasta lähti tollanen setti mukaan. Niin siis - Ruoholahden Citymarketissa tuli käytyä ja sieltä lähti seuraavat tuotteet: - HK Spare Ribs paketti - Heinz Beanz säilyketölkki  - Lemon Juice from Sicily pullo - Pirkka mieto Taco mausteseos ja Pirkka Coleslaw. Ruokajuomaksi lähti tuo La Ferme de Kerloïck siideri. Sen verran isot mätöt että jää varmaan huomisellekin.

Päivän "jämä" ruoka

Jämillä mennään...
=/
Mutta, nämä on yksi parhaat (jämät).
:-)
Ellei jopa se paras!
*SYDÄN*
8-]

Päivän "alkupala" ruoka

Vaikka kävin tänään ruokakaupassakin niin sen kauppareissun jälkeen tuli kuitenkin poikettua Ruoholahden ostarin Burger Kingissä vetämässä alkupalapurilainen. Otin tollasen Double Smoky Chipotle Steakhouse burgerin.
Siinä purilainen vielä avattuna kääreistään. Oli kyllä varsin maukas - joku kerta ehdottomasti ateria.

Päivän kuva

Taas tältä kaverilta kuva. Voisikin tekstin saamiseksi linkittää hänen edelliset blogaamani kuvat tohon alas👇.

Päivän makee kuva

Nyt on tyylikäs croissantti - tiedä sitten onko photoshopattu..., mutta siitä huolimatta makeen näköinen. 

Tänään on School of Rock elokuvasta tutun Caitlin Halen syntymäpäivä. Hän täyttää tänään 33-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳❤️ ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳❤️ Caitlin Hale.

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.