tiistai 12. tammikuuta 2010

Päivän pilanimi

Jackie Chanin tähdittämä Karate Kid elokuvan uusintafilmatisointi tullaan varmaan arvostelemaan niin huonoksi -että huonommaksi ei voi enää haukkua. -Ellei sitten vajota vielä alemmaksi ja tehdä...
...

The Karate Kid.................................................The Karaoke Kid

Päivän taidekuva

Eilen tuli piirrettyä tollanen random pärstä ja se onnistui sitten niin hyvin etten sitten raaskinut piirtää muuta sille paperille..., jotenka päätin sitten leikata turhat tyhjät kohdat naaman ympäriltä. -Ton kuvan teossa on muuten pieni -hieman spooky stoori takana. -Piti alunperin piirtää oma kuva..., mutta piirtäessä siitä tuli enemmän erään inhokki nettituttavani näköinen -enkä edes ajatellut koko tyyppiä. -Huomasin jossain vaiheessa että hemmetti -kuvahan näyttää ihan siltä yhdeltä ärsyttävältä tyypiltä. -Näytin kuvaa Tontsalle ja hän oli samaa mieltä. -Jotenki alitajuisesti piirsin tyypin ulkomuistista -FUCKING spooky. -Haluisin unohtaa koko pällin.

Päivän kuva..., makee kuva + video(t)

Päivän kuvana toimii Jackie Chanin enemmän lapsille suunnattu hassuttelukomedia -The Spy Next Door. -Päivän kuvana lähinnä siksi -koska tollanen hauska komedia juliste. -Tässä vielä elokuvan traileri..., olkaa hyvät...
...
Exculsive: THE SPY NEXT DOOR Trailer!


...
Sitten päivän makeeseen kuvaan...

Päivän makeena kuvana toimii myöskin Jackie Chanin uutuusleffa -nimittäin uusintafilmatisointi -The Karate Kid elokuvalle. -Makee kuva siksi -koska selvästi totisempi juliste kuin edellisessä Jackie leffassa. -Sitten vielä se päivän video -toinen sellainen.
...
The Karate Kid (2010) -Trailer


...
Enpä ole muuten alkuperäistäkään Karate Kid leffaa nähnyt -WHAT..., emä klassikko ja leffafriikkinä en ole nähnyt...??? -No eiköhän viimeistään sitten kun tämän uuden aijon mennä katsomaan..., jonka muuten kans menen katsomaan. -Näytti ihan hyvältä -sanoisinko jopa hemmetin hyvältä. -Jackie Chan kouluttaa kakaraa karate mestariksi. -Awesome.

F.r.i.e.n.d.s./The Simpsons laiskasti

Edellisessä Frendit blogauksessa sanoin lopettavani näiden blogauksen..., mutta nyt tulinkin uudenlaisiin aatoksiin. -Blogaan vain silloin kun Telkku.comissa on kyva ohessa ja ilman sepityksiä -pelkällä jakson nimellä. -Elikä mikäs on tämän iltaisen -viikon esimmäisen Frendit jakson nimi...?
...
Kukaan ei kosi.
...
Joops..., ja Simpsoneissa laiskotellaan kans -kuvaa ei ole..., mutta sepitykset kyllä. -Eli mitäs illan Simpsoneissa tänään...?
...
Rekkaseikkailu. Amerikkalainen piirrossarja. Homerin vatsa osoittautuu pohjattomaksi hänen otellessaan rekkakuskia vastaan pihvinsyöntikilpailussa. Kun vastustaja on syönyt itsensä tajuttomaksi, Homer ottaa vastuun hänen ajokistaan ajattelematta mihin joutuu.
...
Että sellasta.