perjantai 21. tammikuuta 2011

Päivän puujalka

Päivän puujaloissa jatketaan taas Fingerporilla ja taas olisi luvassa tämän päiväisen Hesarin sarjis. Aika hauska -menee näin...
...
Mies laulaa nuotiolla: -"♪♪ Kultaa ja hopeaa melassa välkkyy ♫♫♪"
Rivo Riitta: -"Niin, oliko sulla vielä se lävistys?"

Jäp jäp. -Taas kerran hauskaa Fingerporia :D...:)...

Päivän "Ren & Stimpy" typy

Ren ja Stimpy pehmolelujen ilmeet ovat ainakin kohdallaan. -Stimpyllä kuolaten typyn muotoja kieli ulkona -ja Renin ilme on kuin olisi juuri lauennut :D...:p... -Mutta kukapa ei kuolaisi typyn muotoja ja pamahtelisi niitä katsellessa...?

Ren & Stimpy typymuistutus (itselleni)

No taas kerran luvassa typyä minun (Hulk) osaltani..., mutta kerran löytyi täydellinen tähän teemaan sopiva typykuva -ja myös tämä typymuistutus kuva -niin miksikäs ei blogaista vielä tämän kerran.

Päivän "Ren & Stimpy" video

Päivän Ren ja Stimpy videona toimii YouTubesta katsomani Ren ja Stimpy episodi. -Muistan että nuorempana kattelin innolla näitä telkkarista naapurin kaverin kanssa -ja joskus jopa vanhempieni kanssa. -Isä oli aivan innoissaan sarjasta -eikä kyllä mikään ihme sillä onhan noi nyt aivan hemmetin hauskoja. -Mutta tässä päivän video -olkaa hyvät...
...

Ren & Stimpy otsikoita

Innostuin YouTubesta katsomaan Ren ja Stimpy jakson jonka blogaan seuraavaksi päivän videona -ja sitä myötä innostuin myös googlettamaan Ren ja Stimpyllä kuvia -ja löytyi ainakin seuraaviin otsikoihin kuvat. -Siis päivän videon jälkeen tuleviin blogauksiin.
...
  • Päivän "Ren ja Stimpy" video
  • Ren ja Stimpy typymuistutus (itselleni)
  • Päivän "Ren ja Stimpy" typy

Perjantain ensi-illat Nro 4

Biutiful

Ymmh -mitä tekstiä tähän kehittelisi kun tähän nyt riittäisi periaatteessa pelkkä -"ei kiitos" -kun ei nyt pahemmin voisi kiinnostaa.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Animal Kingdom

Juuri hetki sitten katsoin leffan trailerin -ja ihan kivaltahan tuo näytti. -Mutta ihanko teattereihin asti kivalta -eipä nyt ihan. -DVD:lle ehdottomasti voisi harkita. -Mutta siinäkin tapauksessa vasta tarjousleffana.

Perjantain ensi-illat Nro 2

The King's Speech

Tämänkin voisi kyllä pistää harkintaan. -Ainakin hyviä näyttelijöitä tässäkin pääosissa -etenkin Pirates of the Caribbean leffoista tuttu -Geoffrey Rush -joka tuntuu trailerista nähtyjen kohtausten perusteella tekevän tässäkin aivan mahtavan suorituksen. -Tästä leffasta varmaan lisää huomenissa.

Perjantain ensi-illat Nro 1

The Tourist

Tämä kyllä TOD kiinnostaa nähdä. -Elokuva on nimittäin kuvattu MatoApinallekin tutuissa maisemissa -nimittäin Venetsiassa. -Muistanette varmaan reissun (puhuu nyt tiimin jäsenille)...? -Mutta se nyt on pikku syy kiinnostukseen -että tutuissa maisemissa. -Isompi syy on hyvä näyttelijäkaarti. -Päätähtien Johnny Depp ja Angelina Jolie lisäksi leffassa nähdään mm.Brittitähdet -Paul Bettany, Rufus Sewell ja Timothy Dalton. -Eli laatunäyttelijöiden joukossa seikkaillaan. -Tutuissa maisemissa.